Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα ονόματα που ακούγονται για την εκπομπή της στον Alpha

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα ονόματα που ακούγονται για την εκπομπή της στον Alpha
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η διοίκηση του Alpha, καθώς τον Σεπτέμβριο πρέπει να είναι όλα έτοιμα για την εκπομπή που θα αναλάβει να παρουσιάσει.

Πολλά είναι τα ονόματα που «παίζουν» σχετικά με τα πρόσωπα που συζητούν ώστε να είναι στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο έληξε τη συνεργασία της με το Star με αποτέλεσμα να μην είναι στον τρίτο κύκλο του GNTM και έκλεισε συμφωνία με τον Alpha όπου και ξεκινά τη νέα της εκπομπή. Έτσι, σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η διοίκηση του καναλιού, καθώς τον Σεπτέμβριο πρέπει να είναι όλα έτοιμα για την εκπομπή που θα αναλάβει να παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα ονόματα πολλά και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα

Το πρωί του Σαββάτου (20 Ιουνίου), μέσα από την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» ο Αλέξης Μίχας παρουσίασε το δικό του ρεπορτάζ λέγοντας πως υπάρχει μια περίπτωση κάποιοι από τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη να μετακομίσουν στην εκπομπή της Ηλιάνας ενώ ανέφερε και δύο ονόματα άλλων προσώπων που βρίσκονται σε συζητήσεις.

Αυτά τα πρόσωπα δεν είναι άλλα από τον Δημήτρη Παπανώτα και τη Δανάη Μπάρκα. Την ώρα λοιπόν, που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κουφονήσια μαζί με την μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου, οι συσκέψεις είναι συνεχείς στον Alpha για το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο με το μοντέλο φυσικά να είναι στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται την ώρα που μέχρι και φέτος μεταδιδόταν η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και θα απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Για αυτό κιόλας, έσπευσαν να κάνουν τις πρώτες συγκρίσεις τους.

«Κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη»

Εξάλλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών. Την ήθελαν σχεδόν όλα τα κανάλια, μα εκείνη αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Alpha. Το εντυπωσιακό μοντέλο γίνεται πλέον παρουσιάστρια και βάζει πλώρη για τη μεσημβρινή ζώνη.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά του άλλου. Η γυναίκα θέλει να ξεκουραστεί, έχει κάνει μια τεράστια πορεία, μια τεράστια καριέρα, είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments