Video

J2US αποχώρηση: Αυτό το ζευγάρι βρίσκεται εκτός διαγωνισμού [vid]

J2US αποχώρηση: Αυτό το ζευγάρι βρίσκεται εκτός διαγωνισμού [vid]
J2US αποχώρηση: H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος έδωσαν την τελευταία τους παράσταση στη σκηνή του Just the 2 of Us.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος είναι το ζευγάρι που αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου, από τον αγαπημένο διαγωνισμό τραγουδιού. Ο παρουσιαστής του show, Νίκος Κοκλώνης, δυσκολεύτηκε να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει αφήνοντας αιχμές για τα σχόλια που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα στα social media.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι οι χρήστες που τον έχουν “κατηγορήσει” πως κρατάει στο παιχνίδι τους φίλους του, με αποτέλεσμα να αποχωρούν άλλοι διαγωνιζόμενοι. “Είδατε που στο Twitter μου λέτε ότι κρατάω τους φίλους μου; Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει” είπε με νόημα ο Νίκος ανακοινώνοντας ότι ο νικητής της μεγάλης μονομαχίας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – Τρύφωνα Σαμαρά ήταν ο Τρύφωνας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε τελικά από το Just the 2 of Us ευχαριστώντας τον κόσμο που έμεινε μέσα τόσο πολύ και τους κριτές για την ακοή τους. Οι κριτές από την πλευρά τους και ειδικά ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσαν ότι τους άλλαξε γνώμη όταν την γνώρισαν. Η δε Κωνσταντίνα είπε ότι “στην αρχή δεν ήθελα να έρθω αλλά τώρα στεναχωριέμαι που φεύγω”.

Η στιγμή της αποχώρησης:

Εντυπωσίασαν Χατζηβασιλείου – Καραφώτης:

Την ίδια ώρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους. Το δίδυμο τραγούδησε το «Ιεροσυλία» της Καίτης Γαρμπή και ο Σταμάτης Φασουλής ενθουσιασμένος τούς είπε ότι ήταν πολύ καλή επιλογή το τραγούδι που είχαν διαλέξει να πουν. Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της, η οποία και έδωσε το 9άρι στη βαθμολογία, τούς είπε μεταξύ άλλων: «Ήσασταν καλοί. Πραγματικά δεν το περίμενα γιατί η Καίτη Γαρμπή έχει μια φωνή πολύ βαθιά, γεμάτη, ξεχωριστή χροιά. Την αγαπάω πάρα πολύ και έχει και ένα υπέροχο χιούμορ – άσχετο.»

Η Δέσποινα έστειλε μάλιστα, τα φιλιά της στη συνάδελφό της και στον Διονύση Σχοινά. Και συνέχισε απευθυνόμενη στη Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Εξεπλάγην ευχάριστα. Είστε ένα ζευγάρι που έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά, ωστόσο αυτό που εμένα με παρακινεί να δώσω το κάτι παραπάνω είναι ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό το οποίο εκπέμπεις την ώρα που τραγουδούσες. Ήσασταν ωραία αλλά δεν μου το έβγαλες αυτό το πράγμα στην έκφραση, δηλαδή για μένα ήταν λίγο πίσω. Αυτό μόνο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments