Ελλάδα

Βρέφος Σέρρες: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους παππούς και θείος

Βρέφος Σέρρες: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους παππούς και θείος
Βρέφος Σέρρες: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο παππούς και ο θείος του παιδιού. Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο παππούς και ο θείος του βρέφους που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή 19 Ιουνίου. Το βρέφος βρέθηκε έπεσε σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο σπίτι όπου διέμενε στις Σέρρες. Οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε εκεί ερευνώνται ακόμα από τις αρχές.

Σε βάρος του παππού και του θείου έχει σχηματισθεί δικογραφία από την αστυνομία για έκθεση ανηλίκου.  Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισής τους μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Για την ίδια υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία και εναντίον ανήλικης, αλλά ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν πρέπει να απαγγελθεί εις βάρος της κατηγορία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο θάνατος του άτυχου βρέφους αποδίδεται σε πνιγμό. Οι γονείς του βρέφους βρίσκονται έγκλειστοι σε φυλακές.

Το χρονικό της υπόθεσης

Νεκρό βρέθηκε ένα βρέφος ενός έτους οικογένειας Ρομά, γύρω στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουνίου, στην Ηράκλεια Σερρών. Πληροφορίες αναφέρουν πως λίγο μετά τις 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όταν συγγενικό πρόσωπο του μικρού παιδιού δήλωσε την εξαφάνισή του, από το σπίτι στο οποίο έμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το diktyotv, οι συγγενείς του και ειδικότερα, η αδερφή του αντιλήφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι το παιδάκι έλειπε και τους ενημέρωσε. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες, ενώ δηλώθηκε η εξαφάνιση και στην Αστυνομία.  svg%3E

Το βρέφος τελικά μετά από ώρες εντοπίστηκε νεκρό στο κανάλι. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο αγοράκι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. «Φως» στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Τι δήλωσε η θεία του παιδιού σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Η θεία του παιδιού μιλώντας σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης υποστήριξε: «Μου είπαν ότι η ανιψιά μου πήγε να πάρει στις έξι το πρωί γάλα και μετά είπαν ότι χάθηκε το μωρό. Πήρα το πρωί τηλέφωνο και μου είπαν ότι το βρήκαν νεκρό, από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments