Lifestyle

Κάτια Ζυγούλη: Δεν ήμουν θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά

Κάτια Ζυγούλη: Δεν ήμουν θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά
Κάτια Ζυγούλη: Μίλησε για την πρώτη της γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και το αγαπημένο της τραγούδι.

Για τη γνωριμία της με τον Σάκη Ρουβά, το τραγούδι που της είχε αφιερώσει αλλά και το πώς είναι εκείνος στη σχέση τους μίλησε η Κάτια Ζυγούλη το βράδυ της Παρασκευής (19 Ιουνίου) στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Δεν ήμουν Ρουβίτσα»

«Η γνωριμία έγινε σε ένα event, γινόταν μια μεγάλη βράβευση. Τον ήξερα αλλά δεν ήμουν μεγάλη φαν, απλά τον θεωρούσα νόστιμο αγόρι, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Δεν ήμουν Ρουβίτσα, δεν άκουγα καθόλου τα κομμάτια του. Συναντηθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση, μετά με πήρε τηλέφωνο», αποκάλυψε για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν.

«Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν αυτός, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα οι φίλοι μου. Είναι πολύ ρομαντικός, μου κόβει λουλούδια και μου τα φέρνει κάθε μέρα. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι από έναν πάρα πολύ παλιό δίσκο, δεν είναι γνωστό και λέγεται ”Ό,τι κράτησα”, μπορεί να μην το έχετε ακούσει και ποτέ, είναι μωρό ακόμα η φωνούλα του είναι πολύ παιδική», δήλωσε αναφορικά με το ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι.

Ποιο τραγούδι της έχει αφιερώσει ο Σάκης Ρουβάς;

«Μου έχει αφιερώσει τραγούδι όταν προσπαθούσε να με… ψήσει», φανέρωσε για να καταλήξει στην αποκάλυψή του το οποίο είναι το «Κάποτε θα Είμαστε Μαζί». Από την άλλη, η ίδια η Κάτια Ζυγούλη μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρεί μια άρτια εξωτερική εμφάνιση λέγοντας το εξής: «Έκανα μεγάλη προσπάθεια μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού να επαναφέρω λίγο τη φυσική μου κατάσταση ξεκινώντας από προβλήματα στη μέση, που μου χάρισε ένα πολύ καλύτερο σώμα. Μετά έμεινα και πάλι έγκυος».

Είναι έτοιμοι για ένα ακόμα παιδί;

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη ένα παιδί με τον Σάκη Ρουβά απάντησε: «Όχι, όχι αλλά αυτό που δεν αποκλείω, κάποια στιγμή όταν θα φύγουν τα δικά μου παιδιά, θα μπορούσα να στραφώ προς τα άλλα παιδιά, την αναδοχή. Η υιοθεσία καλύπτει κάποια κενά ενώ στην αναδοχή πας εσύ να καλύψεις κάποια κενά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments