Video

Ζαχαράτος Χαρδαλιάς: Για αυτό το αρσενικό δεν μπορεί να μην υπάρχει ο ύμνος του

Ζαχαράτος Χαρδαλιάς: Για αυτό το αρσενικό δεν μπορεί να μην υπάρχει ο ύμνος του
Ζαχαράτος Χαρδαλιάς: Η φετινή «μεγάλη καψούρα» του χαρισματικού perfomer Τάκη Ζαχαράτου ακούει στο όνομα του Νίκου Χαρδαλιά.

Το… τιμώμενο πρόσωπο στην παράσταση «Ζω για σένα – Summer edition» του Τάκη Ζαχαράτου είναι ο Έλληνας πολιτικός και υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η φετινή «μεγάλη καψούρα» του χαρισματικού perfomer Τάκη Ζαχαράτου ακούει στο όνομα «Νίκος Χαρδαλιάς», o οποίος είναι το τιμώμενο πρόσωπο στη παράσταση «Ζω για Σένα – Summer edition». «Όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα του κ. Χαρδαλιά που είναι το τιμώμενο πρόσωπο και η μεγάλη καψούρα της Μύριαμ Απλού (η περσόνα που έχει εφεύρει), και δική μου», σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος στον ΣΚΑΪ.

«Για αυτό το αρσενικό δεν μπορεί να μην υπάρχει ο ύμνος του»

Για το πώς γεννήθηκε η ιδέα του «Ύμνου του Χαρδαλιά», απάντησε ως εξής: «Για αυτό το αρσενικό δεν μπορεί να μην υπάρχει ο ύμνος του. Πρέπει να υμνηθεί». «Η Μύριαμ πάνω στον Χαρδαλιά βρήκε το είδωλο γιατί ήταν καψούρα με τον Γκλέτσο, μετά τον Ντάνο και τώρα πήρε σκυτάλη το sex symbol Χαρδαλιάς. Οπότε, καταλαβαίνεις, χτυπάνε όλες τα κεφάλια στον τοίχο για τον Χάρντι», προσέθεσε ο γνωστός showman.

Αξέχαστη η ερμηνεία του ως «Νίκος Χαρδαλιάς»

Ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύθηκε τον Νίκο Χαρδαλιά και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης σατιρίζοντας το πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλος από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, έκανε τους πάντες να γελάσουν με την απολαυστική ερμηνεία του ενώ το σίγουρο είναι πως θα μας μείνει αξέχαστο.

Να θυμίσουμε εξάλλου, πως ο ταλαντούχος Έλληνας μίμος από τις αρχές της πανδημίας στην χώρα μας δεν σταμάτησε να ανεβάζει βιντεάκια σατιρίζοντας τόσο την κατάσταση που ζούμε παγκοσμίως με τον ιό όσο και τα πρόσωπα των ημερών.

«Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol… Θα μας λείψεις Νίκο Χαρδαλιά από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας… Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο γνωστό social media, το Facebook, ο Τάκης Ζαχαράτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments