Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις για το PAOK TV

ΠΑΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις για το PAOK TV
ΠΑΟΚ: Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το PAOK TV της νέας σεζόν.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις ανακοινώσεις για το PAOK TV, το οποίο ετοιμάζεται να περάσει σε νέα εποχή ενόψει της επόμενης σεζόν. Η συμφωνία είναι δεδομένη και το μόνο σίγουρο είναι πως είναι βήμα μπροστά για το επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Άλλωστε, ο υπεύθυνος των New Media του «Δικεφάλου του Βορρά», Παναγιώτης Αρωνιάδης, είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες στο radioprimo: «Σκεφτόμαστε αρκετά πράγματα για το πως θα αναπτύξουμε το PAOK TV για να γίνει πιο ελκυστικό για όλους. Το PAOK TV την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ διαφορετικό από πολλούς τομείς και πολύ καλύτερο».

Και επίσημα PAOK TV μέχρι το τέλος της σεζόν:

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με το PAOK TV μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν γνωστοποιήσει μέσω ανακοίνωσης την απόφασή τους, κάτι που θα ισχύει για την κανονική διάρκεια της Super League, αλλά και για τα play-offs.  Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: “Το μέλλον είναι εδώ. Ο ΠΑΟΚ περνάει κι επίσημα σε μια νέα εποχή γύρω από τα τηλεοπτικά δεδομένα. Στην εποχή του PAOK TV που τον καθιστά το μοναδικό ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ευρώπη που διαχειρίζεται μόνος του τα τηλεοπτικά του δικαιώματα προσφέροντας υπηρεσίες στους φίλους του, αλλά και στους φίλους του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως θα μεταδώσει μέσω του PAOK TV όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα της Super League 2019-20. Τόσο για την κανονική διάρκεια, όσο και για τα Play Offs.  To PAOK TV έρχεται ν’ αλλάξει τους κανόνες και να εξερευνήσει μια νέα αγορά που ως τώρα κανείς δεν είχε τις δυνάμεις ή τη δυνατότητα να εξερευνήσει. Ο ΠΑΟΚ επιλέγει να ορίσει το δικό του μέλλον με τους δικούς του όρους. Πάντα με την αρωγή των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την προοπτική του PAOK TV και το στήριξαν έμπρακτα στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Το PAOK TV έκανε τα πρώτα του βήματα και ήδη ετοιμάζεται για τα επόμενα. Προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του, να εμπλουτίσει τις παροχές του, να φτάσει σε ολοένα περισσότερα σπίτια, σε ολοένα και περισσότερες συσκευές με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Η ανάπτυξη στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν σταματά ποτέ. Ακολουθεί η Smart TV App, αλλά και νέες εφαρμογές που θα προσφέρουν μια ολιστική αντιμετώπιση και θα δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments