Ελλάδα

10χρονη Μαρκέλλα: Εξωδικαστικό συμβιβασμό πρότεινε η 33χρονη κατηγορούμενη

10χρονη Μαρκέλλα: Εξωδικαστικό συμβιβασμό πρότεινε η 33χρονη κατηγορούμενη
10χρονη Μαρκέλλα: Μετά την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, ο δικηγόρος της 33χρονης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» διέψευσε ότι κατέθεσε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη που κατηγορείται για ασέλγεια, πορνογραφία, παράβαση νόμου περί ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξη Κούγια, η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη και η οποία αναμένεται σήμερα 23 Ιουνίου, να απολογηθεί μετά την 24ωρη προθεσμία που ζήτησε την καταβολή χρημάτων ως αποζημίωση, μέσω ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού. «Σοκαρισμένος» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας ανακοινώνοντας ότι ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για αρπαγή της 10χρονης από πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού. «Όταν γίνεται πρόταση για συμβιβασμό μιλάμε για χρήματα, κάτι που προσβάλει την οικογένεια, σε αυτήν την περίπτωση, που η μικρή είναι ανήλικη», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης.

Μου θυμίζει την υπόθεση που ο πλούσιος κάνει το χειρότερο κακό και εξαγοράζει τον φτωχό, είπε σχετικά και σχολίασε:

«Με προσβάλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα, για να τελειώνει αυτή η διαδικασία» είπε ο Αλέξης Κούγιας. Ερωτηθείς τι σημαίνει η πρόταση αυτή για την υπόθεση, εκτίμησε πως «σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει “έχω λεφτά” και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει» και συμπλήρωσε πως «μου έχει κάνει εντύπωση και το να μην καταλαβαίνεις ποιον εκπροσωπείς, ποιον δικηγόρο έχεις απέναντί σου». Έπειτα από την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου πολιτικής αγωγής, ο δικηγόρος της 33χρονης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1, διέψευσε ότι κατέθεσε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ αρχικά η 33χρονη είχε ομολογήσει στη συνέχεια άρχισε να αλλάζει τους ισχυρισμούς της. Αρχικά, στην αστυνομία ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για ανήλικα παιδιά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δικηγόρο της, αποδέχτηκε τις κατηγορίες της ασέλγειας και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Αρνήθηκε τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της πορνογραφίας. Όπως ανάφερε μεταξύ άλλων στο grtimes ο συνήγορος της, Βασίλης Νουλέζας, η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας έχει επιβαρυνθεί. Είπε πως τις προηγούμενες ημέρες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να απολογηθεί. Επιπλέον, όπως τόνισε «η 33χρονη λειτουργούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών για ότι κατέθεσε προανακριτικά και αποδέχθηκε. Δεν υπάρχει αναδίπλωση, δεν ανασκευάζει, δεν αλλάζει την στάση της, όμως, έχει το δικαίωμα ενώπιον της ανακρίτριας να συμπληρώσει γεγονότα, τώρα που έχει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και υγεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments