Ελλάδα

10χρονη Μαρκέλλα: «Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με την 33χρονη», λέει ο αδερφός της

10χρονη Μαρκέλλα: «Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με την 33χρονη», λέει ο αδερφός της
10χρονη Μαρκέλλα: Ο 25χρονος, που κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά, είπε ότι η Μαρκέλλα μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες στις Αρχές.

Ο αδελφός της 10χρονης, εξέφρασε την πεποίθησή του πως στην υπόθεση αρπαγής της Μαρκέλλας εμπλέκονται και άλλα άτομα, ενώ δήλωσε πως η 33χρονη προφυλακισθείσα για την υπόθεση δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα όπου οδηγήθηκε το παιδί.

Ο 25χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ανήλικης, είπε, μιλώντας στο Mega: «Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτή τη γυναίκα».

Όπως είπε, δεν έχει κάνει καμία ερώτηση στην αδελφή του για τα όσα βίωσε στα χέρια της «κοκκινομάλλας», η ίδια του εκμυστηρεύτηκε την ανησυχία της καθώς βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της 33χρονης. Ο 25χρονος, που κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά, είπε ότι η Μαρκέλλα μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες στις Αρχές. «Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη», δήλωσε.

Η απολογία της 33χρονης

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Η απολογία της διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες. Ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, Ελένης Αναστασίου, η κατηγορούμενη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες.

Η 33χρονη υποστήριξε τα εξής:

  • «Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη σε καμία περίπτωσή για ανήλικα παιδιά».
  • «Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα» .
  • «Έτσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα».
  • «Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις) σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω»
  • «Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη Όταν διάβασα σε Site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ»είπε απολογούμενη η 33χρονη, σύμφωνα με το δικηγόρο της ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο fb, κατά τη διάρκεια της απολογίας.

Η κατάσταση της 33χρονης

Στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε και ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορουμένης, Βασίλης Νουλέζας. Ο ίδιος σημείωσε πως η κατηγορούμενη είναι σωματικά και ψυχικά καταβεβλημένη και θα ήταν αδύνατο να καταθέσει. “Είναι εξουθενωμένη, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας πολύωρης ανακρίσεως”.

Επιπλέον τόνισε πως η 33χρονη εμμένει στην αρχική της κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι άρπαξε το 10χρονο κορίτσι επειδή ήθελε να αναπληρώσει το κενό που είχε, επειδή το παιδί της βρίσκεται μακριά. “Εμμένει στην αρχική κατάθεσή της σε ό,τι αφορά την πρόθεση. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι ήθελε να αναπληρώσει το ψυχικό κενό, ότι έχει αποκοπεί πλήρως από το παιδί της εξαιτίας του πρώην συζύγου”. Ο κ. Νουλέζας τόνισε πως η 33χρονη έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει και είναι διατεθειμένη να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την οικογένεια αλλά και την ίδια τη δεκάχρονη. “Εμείς είπαμε ειλικρινά μετανιωμένοι συγγνώμη και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο να επανορθώσουμε για αυτό το παιδί. Ούτε οικονομική αποζημίωση προτείναμε, ούτε θέλουμε να εξαγοράσουμε τη συνείδηση”.

Όσον αφορά στην αλλαγή της εμφάνισής της, αλλά και την προσπάθεια καταστροφής στοιχείων, όπως το λάπτοπ, ο συνήγορος της 33χρονης δήλωσε πως οι κινήσεις αυτές έγιναν λόγω φόβου της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση. “Η κατηγορούμενη από ένα σημείο και μετά πανικοβάλλεται όταν βλέπει τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και φοβούμενη για τις συνέπειες πηγαίνει στην Κατερίνη με σκοπό να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να δει τι θα κάνει. Είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν έχει καθαρό μυαλό”. Σχετικά με τις κατηγορίες για κύκλωμα πορνογραφίας πίσω από τις πράξεις της 33χρονης, ο κ. Νουλέζας σημείωσε: “Θεωρώ αβάσιμο και αστήριχτο το σενάριο περί δήθεν κυκλώματος πορνογραφίας. Ενήργησε μόνη της”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments