Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: O πρώτος επισκέπτης της 35χρονης στη φυλακή

Επίθεση βιτριόλι: O πρώτος επισκέπτης της 35χρονης στη φυλακή
Επίθεση βιτριόλι: Οι μέρες της 35χρονης μέσα στη φυλακή και η κατάσταση της Ιωάννας στο νοσοκομείο.

Έχουν περάσει αρκετές μέρες που η 35χρονη φερόμενη ως δράστης της επίθεση με το βιτριόλι είναι στις φυλακές. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό δέχτηκε και επίστεψη μέσα στις φυλακές. Το πρόσωπο που την επισκέφτηκε  στο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται είναι συγγενικό, και συγκεκριμένα έγινε την περασμένη Παρασκευή. Όπως ανέφερε και η διευθύντρια των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Οι μέρες στη φυλακή

Η ίδια επιβεβαιώσει ότι η φερόμενη ως δράστιδα φυλάσσεται και προαυλίζεται μόνη της για λόγους υγειονομικού πρωτοκόλλου και σύντομα θα τοποθετηθεί από το αρμόδιο συμβούλιο του καταστήματος στους θαλάμους μαζί με άλλες συγκρατούμενες.

Σε αντίθεση με τα όσα έλεγε το προηγούμενο διάστημα ο συνήγορος υπεράσπισή της, Σάκης Κεχαγιόγλου ότι δεν τρώει, η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι η 35χρονη λαμβάνει κανονικά και τα τρία γεύματα της ημέρας, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει αίτημα για να εργαστεί, ώστε να προσμετρηθεί ευεργετικά στην ποινή που θα της επιβληθεί.

«Βράχος» δίπλα στην Ιωάννα είναι η μητέρα της, η οποία από το δραματικό πρωινό της 20ης Μαΐου δεν έχει φύγει σχεδόν στιγμή από το πλευρό της.

Η μητέρα της Ιωάννας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της κόρης της δήλωσε πως το πέμπτο χειρουργείο πήγε καλά ωστόσο ο δρόμος μπροστά τους είναι μακρύς ακόμη. «Καλά πήγε το χειρουργείο έχουμε όμως έχουμε δρόμο ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ιωάννας. Όσο για την ψυχολογία της Ιωάννας η μητέρα της ανέφερε πως υπάρχουν στιγμές που είναι λίγο καλύτερα και στιγμές που πέφτει ψυχολογικά με την ίδια να μη φεύγει λεπτό από το πλευρό του παιδιού της.

Τι λένε οι γιατροί της Ιωάννας

Οι χειρουργικές επεμβάσεις στην άτυχη Ιωάννα μετά την επίθεση με βιτριόλι θα συνεχιστούν και ο χρόνος αποθεραπείας παραμένει μακρύς. Οι γονείς κι οι στενοί συγγενείς της άτυχης ιδιωτικής υπαλλήλου βρίσκονται καθημερινά δίπλα της αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειές τους να την εμψυχώσουν δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Η θεία της περιγράφει στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο τις δύσκολες ώρες της ανιψιάς της.

«Μου λέει ”δεν αλλάζει τίποτα”, ”εκτός” μου λέει ”από τα χειρουργεία και αυτά δεν αλλάζει κάτι άλλο”. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Να καταστρέψει τη ζωή της κοπέλας έτσι στα καλά καθούμενα; Δεν το χωράει ανθρώπινος νους». Αυτές οι εικόνες από τη μέρα της επίθεσης, με τις κινήσεις τόσο της κατηγορούμενης όσο και της 34χρονης είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης και στα χωριά τους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Η αποστολή του Live News στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας βρήκε συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς της Ιωάννας να ρωτούν καθημερινά για την πορεία της υγείας της και πολλοί να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους γονείς της. Ακόμα και σήμερα, ένα και πλέον μήνα μετά την επίθεση, κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που έχουν συμβεί. Στο καφενείο, κοντά στο πατρικό σπίτι της 34χρονης, τη στεναχώρια ορισμένων διαδέχεται συχνά ο θυμός. Στις συζητήσεις, τα ξεσπάσματα για την 35χρονη κατηγορούμενη διαδέχονται καθημερινά το ένα το άλλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments