Ελλάδα

Ψευτογιατρός καταγγελίες: Καταιγισμός τηλεφωνημάτων στην Ασφάλεια Αττικής – Δηλώνει «εμπειρικός βοτανολόγος»

Ψευτογιατρός καταγγελίες: Καταιγισμός τηλεφωνημάτων στην Ασφάλεια Αττικής – Δηλώνει «εμπειρικός βοτανολόγος»
Ψευτογιατρός καταγγελίες: Τα τηλεφωνήματα στην Ασφάλεια Αττικής για να καταγγείλουν τον απατεώνα γιατρό πέφτουν "βροχή" τα οπόια έχουν φτάσει στα 35 μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας. Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης.

Οι πολίτες που έχουν απευθυνθεί στην Αστυνομία, έχουν περιγράψει στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τη σχέση τους με τον «Νίκο Κόντο» και έχουν αποκαλύψει όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ότι τους είχε υποσχεθεί ο 47χρονος άνδρας. Τα τηλεφωνήματα στην Ασφάλεια Αττικής για να καταγγείλουν τον απατεώνα γιατρό πέφτουν “βροχή” όπως είναι φυσικό τα οποία σύμφωνα με το ethnos.gr έχουν φτάσει στα 35 μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου. Ειδικότερα, μια καταγγελία πολίτη η οποία συγκλονίζει είναι αυτή στην οποία ο καταγγέλλων ανέφερε ότι συγγενικό του πρόσωπο πέθανε από τη δράση του Νίκου Κοντοστάθη. 

Ωστόσο, οι η πιστότητα της εν λόγω καταγγελίας δεν έχει εξακριβωθεί από την αστυνομία. Οι Αρχές μένει να ερευνήσουν την καταγγελία – σοκ πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί αληθής ο απατεώνας γιατρός θα ευθύνεται και για τέταρτο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση αυτή από την επαρχία είναι πιο σύνθετη σε σχέση με τους τρεις θανάτους για τους οποίους κατηγορείται ο 47χρονος.

Ο ψευτογιατρός προφυλακίστηκε για το θάνατο τριών ανθρώπων και την εξαπάτηση ακόμα 42 ανθρώπων – Η δημοσίευση της φωτογραφίας του ψευτογιατρού προκάλεσε αύξηση των καταγγελιών στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο 47χρονος, πάντως, ενώπιον του ανακριτή στον οποίο απολογήθηκε, δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος και συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν είμαι γιατρός. Ζητώ συγγνώμη από τους συγγενείς και τους οικείους του. Δεν ήθελα να κακό στα παιδιά. Είμαι και εγώ πατέρας. Προσπάθησα να τα βοηθήσω. Ποτέ δεν τους ζήτησα να σταματήσουν τη θεραπεία τους». Στις μηνύσεις τους όμως οι γονείς του Θεοδόση και της Δέσποινας υποστηρίζουν ότι τους απέτρεψε από την κλασική θεραπεία. «Τη θεραπεία άλλαξε. Δηλαδή, εκεί που έπαιρνε την «άλφα» θεραπεία μέχρι τώρα, λέει «ό,τι παίρνατε μέχρι τώρα είναι άχρηστο», πάμε στη θεραπεία τη δικιά μου με διάφορα σκευάσματα και σας υπόσχομαι πλήρη ίαση», αναφέρει στο OPEN, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη ο πατέρας θύματος. Πάντως σε ανακοίνωσή τους οι συγγενείς των δυο ανήλικων θυμάτων του 47χρονου εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την έκβαση της υπόθεσης και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου.

Θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά και τους γονείς τους – Αρνείται τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή αλλά και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Όπως υποστήριξε ο γιατρός “μαιμού”, εκείνος θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά και τους γονείς τους και ουδέποτε τους έπεισε να σταματήσουν τη θεραπεία που ακολουθούσαν. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, τα παιδιά είχαν ολοκληρώσει τα θεραπευτικά σχήματα που ακολουθούσαν, όταν τα γνώρισε. Ερωτηθείς αν πήρε χρήματα από τους συγγενείς των ανθρώπων που τελικά κατέληξαν, παραδέχθηκε ότι το έκανε, αντίθετα υποστήριξε ότι δεν πήρε χρήματα από τους υπόλοιπους 45 ασθενείς που καταγράφονται στη δικογραφία. «Δεν θα έκανα ποτέ κακό σε παιδιά, είμαι κι εγώ πατέρας» φέρεται να είπε στις δικαστικές αρχές και να ισχυρίστηκε πως τα σκευάσματα με τα βότανα τα χρησιμοποιούσε, γιατί πράγματι πίστευε πως κάνουν καλό. 

 Τέλος, ο 47χρονος κατηγορούμενος θα υποβάλλει αίτημα πραγματογνωμοσύνης για τα ναρκωτικά καθώς ισχυρίζεται ότι η ποσότητα που βρισκόταν στα  θεραπευτικά έλαιά του δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των ναρκωτικών για το λόγο αυτό αρνείται την κατηγορία περι διακίνησης ναρκωτικών ουσιών επικαλούμενος ότι η ποσότητα της κάνναβης είναι μικρότερη από αυτή που θέλει ο νόμος για να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments