Διεθνή

Τραμπ Twitter: Νέα προειδοποίηση από την πλατφόρμα στον Αμερικανό πρόεδρο

Τραμπ Twitter: Νέα προειδοποίηση από την πλατφόρμα στον Αμερικανό πρόεδρο
Τραμπ Twitter: Δεν έχει τέλος η σύγκρουση του Twitter με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Η κόντρα των υπεύθυνων του Twitter με τον Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζεται. Η πλατφόρμα τοποθέτησε προειδοποιητική σήμανση σε μια ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ για λόγους παραβίασης της πολιτικής της εταιρείας κατά της καταχρηστικής συμπεριφοράς. «Δεν θα υπάρξει ποτέ μια ‘Αυτόνομη Ζώνη’ στην Ουάσινγκτον, καθόσον είμαι Εγώ ο Πρόεδρός σας. Αν προσπαθήσουν, θα αντιμετωπιστούν με σοβαρή δύναμη!» έγραψε σε μια ανάρτηση σήμερα ο αμφιλεγόμενος πρόεδρος.

To Twitter έκρυψε την ανάρτηση του Τραμπ επικαλούμενη απειλή βλάβης εναντίον μιας αναγνωρίσιμης ομάδας, όπως ανέφερε η εταιρεία. Κατέστησε ωστόσο προσβάσιμη την ανάρτηση για λόγους «δημόσιου συμφέροντος». Διαδηλωτές κατά του ρατσισμού κήρυξαν χθες Δευτέρα στην Ουάσινγκτον την Αυτόνομη Ζώνη του Μαύρου Οίκου (Black House Autonomous Zone) κοντά στον Λευκό Οίκο μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη.

Θυμίζουμε ότι όλη μέρα σήμερα δίνουν και παίρνουν τα σχόλια για τον Αμερικανό πρόεδρο μετά το φιάσκο της συγκέντρωσης στην Τούλσα. Ο μεγιστάνας δεν μπορούσε να σταθεί μετά την αποβίβασή του από το ελικόπτερό του.

Αυτή θα ήταν η πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση εδώ και τρεις μήνες που είχε προγραμματιστεί να φιλοξενηθεί στην πόλη της Οκλαχόμα και το επιτελείο του θεωρούσε ότι θα του έδινε ξανά μία δυναμική ώθηση. Έκαναν, όμως, τις προβλέψεις χωρίς τον… ξενοδόχο.

Την περασμένη εβδομάδα ο Τραμπ είχε διαβεβαιώσει ότι «σχεδόν ένα εκατομμύριο» άνθρωποι είχαν ζητήσει εισιτήριο για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση στην Οκλαχόμα, μια συντηρητική πολιτεία στην οποία είχε κερδίσει με διαφορά το 2016. Τελικά όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Βίντεο που κυκλοφόρησαν από τη συγκέντρωση έδειχναν πόλλες θέσεις κενές και ελάχιστο κόσμο να συμμετέχει τελικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρόντες ήταν μόνο 6.200 υποστηρικτές του (με το στάδιο να χωράει 19 χιλιάδες άτομα).

Ακόμη και τα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ αναφέρθηκαν στην αποτυχία της συγκέντρωσης. Ο Τραμπ «είναι έξαλλος», μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο NBC και η εφημερίδα New York Times επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές. Παράλληλα, o Guardian έγραψε «Everybody Hurts Sometimes», κάνοντας χιούμορ χρησιμοποιώντας τον τίτλο του ομώνυμου τραγουδιού των REM.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments