Lifestyle

Βασίλης Μπισμπίκης: Μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες»

Βασίλης Μπισμπίκης: Μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες»
Βασίλης Μπισμπίκης: Νέα είσοδος στην αγαπημένη σειρά που θα συζητηθεί.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο ηθοποιός που θα μπει στις “Άγριες Μέλισσες“. Η αγαπημένη σειρά του ANT1 σε λίγες εβδομάδες θα κατεβάσει ρολά για φέτος, ωστόσο οι συντελεστές ετοιμάζουν ήδη τον επόμενο κύκλο και σε αυτόν θα δούμε νέες προσθήκες που κανείς δεν περιμένει. Μία από αυτές, όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στο “Πρωινό”, θα είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα προστεθεί στο καστ την επόμενη σεζόν, όταν θα κλείσει αυτός ο κύκλος, αφού θα έχει αποχωρήσει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο ηθοποιός με τις θεατρικές και κινηματογραφικές περγαμηνές, με τις sold out παραστάσεις, θα είναι το νέο πρόσωπο στις “Άγριες Μέλισσες” και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς θα αφήσει σίγουρα το δικό του στίγμα στη σειρά. Σημειώνεται πως ο Βασίλης Μπισμπίκης θα μπει στη ζωή της Ελένης (Μαρία Κίτσου). Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το όνομά του στο Διαφάνι ή πώς θα επηρεάσει τη ροή του σεναρίου, αλλά σίγουρα θα φέρει εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Μπισμπίκη:

Είναι ο ηθοποιός με τα πολλά πρόσωπα που γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «10» που παίχτηκε στον Alpha τη σεζόν 2007-2010, σε σκηνοθεσία της Πηγής Δημητρακοπούλου, και το «Η λέξη που δε λες» που προβλήθηκε από τον ίδιο σταθμό τη σεζόν 2016 – 2017, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι άνθρωπος του θεάτρου. Η ψυχή του Τεχνοχώρου Cartel, που από το 2013 μας τροφοδοτεί με παραστάσεις ακραίου ρεαλισμού και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος σε ένα παλιό μηχανουργείο στη γειτονιά του Βοτανικού. Ανάμεσα στις παραστάσεις που ξεχώρισαν ήταν ο «Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μπισμπίκη, βασισμένο στην ζωή του Άρη Βελουχιώτη και το «Άνθρωποι και ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ. Μάλιστα, το «Άνθρωποι και ποντίκια» διακρίθηκε με το βραβείο καλύτερου έργου από το Αθηνόραμα και ο Βασίλης Μπισμπίκης απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας.

Το 2020 μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Το βραβευμένο «Άνθρωποι και ποντίκια» συνεχίζονταν, η πρεμιέρα της παράστασης «Κόκκινα φανάρια» σε queer εκδοχή αναμένονταν με αγωνία ενώ παίζονταν στο Θέατρο Αποθήκη ο «Πατέρας» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ σε σκηνοθεσία του ίδιου. Ταυτόχρονα έκανε πρεμιέρα η ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, ενώ στα σκαριά βρίσκονταν ο «Φιλοκτήτης» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, που θα παίζονταν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 26 & 27 Ιουνίου. Η επιβολή των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας Covid-19 οδήγησε στην αναγκαστική αναστολή λειτουργίας του Τεχνοχώρου Cartel και στην αναβολή της πρεμιέρας της παράστασης «Κόκκινα φανάρια». Όμως ούτε ο «Φιλοκτήτης» θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments