Lifestyle

Η απίστευτη φωτογραφία της κόρης της Εβελίνας Παπούλια με μπικίνι

Η απίστευτη φωτογραφία της κόρης της Εβελίνας Παπούλια με μπικίνι
Η αναλογίες της τραγουδίστριας είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Τι και αν το σκηνικό του καιρού είναι βροχερό, το καλοκαίρι είναι εδώ έτοιμο να μας υποδεχτεί. Και μια από τι αιθέριες υπάρξεις που ξεκίνησαν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα είναι η Αφροδίτη Λιάντου, η κόρη της ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια, αλλά και γνωστή τραγουδίστρια. Το μελλαχρινό πανέμορφο κορίτσι πραγματοποίησε πριν ο καιρός μας τα χαλάσει μια μικρή απόδραση με φίλους σε σκάφος. Η παρέα έφυγε από τα στενά θαλάσσια όρια της Αττικής και απόλαυσε τη θάλασσα και τον ήλιο.

Κάποιες από τις ξέγνοιαστες στιγμές αποτυπώθηκαν και στις φωτογραφίες της παρέας για να θυμούνται τη μίνι απόδραση, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη. Ωστόσο η Αφροδίτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο  Instagram δυο φωτογραφίες που ξεσήκωσαν τα ανδρικά πλήθη!

Η μελλαχρινή καλλονή με αναλογίες μοντέλου και τα μεγάλα ανοιχτόχρωμα μάτια πόζαρε πάνω στο μικρό φουσκωτό σκάφος φορώντας μόνο το μπικίνι της.  Η Αφροδίτη πόζαρε με αέρα μοντέλου στον φακό, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με το καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί που διαθέτει. «Επιμελώς ατημέλητη», έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της να πέφτουν… βροχή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη ποζάρει γεμάτη χάρη με τους followers να έχουν μονάχα καλά λόγια να πουν. Πάντως φαίνεται πως η Αφροδίτη έχει πάρει την ομορφιά της μητέρας της η οποία παραμένει μια πάρα πολύ γοητευτική γυναίκα.

H Aφροδίτη Λιάντου, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου είναι εκτός από καλλονή και μια υπέροχη τραγουδίστρια! Και μπορεί να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις ωστόσο οι γονείς της καμαρώνουν για το ταλέντο και τη πρόοδο της κόρη τους!

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι της Αφροδίτης με τίτλο «Τhis love» και ο ηθοποιός με αρκετή δόση χιούμορ ζήτησε από τους φίλους τους στο facebook να το ακούσουν! «Οπα, αφήστε το προηγούμενο ποστ μου και συγκεντρωθείτε εδώ, η κόρη έβγαλε το καινούργιο τραγούδι. Σας θέλω λαρτζ έτσι; Κοινοποιήσεις και τέτοια, εφόσον σας αρέσει βεβαίως βεβαίως! Αλλιώς πλοκ! Αν δεν σας αρέσει, πάλι πλοκ! Αν δεν κάνετε λάϊκ, ξανά πλοκ» έγραψε κάτω από το βίντεο με το τραγούδι της Αφροδίτης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments