Video

OPEN: Στην τελική ευθεία το deal, έρχονται αλλαγές

OPEN: Στην τελική ευθεία το deal, έρχονται αλλαγές
OPEN: Το ανοιχτό κανάλι πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο πρόγραμμα του.

Στην τελική ευθεία οδεύει το deal του Open με τον Νίκο Κοκλώνη, για την ανάληψη της εκτέλεσης παραγωγής των ψυχαγωγικών εκπομπών του.Σε πρώτη φάση, η εταιρεία Koklonis media θα αναλάβει και δεύτερο σόου, παίρνοντας την παραγωγή του «X – Factor», που πέρυσι είχε η Foss Productions, ενώ συνεχίζει και με δεύτερο κύκλο του «Just the two of us», το οποίο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με πρόσωπα για τον δεύτερο κύκλο, ενώ η κριτική επιτροπή θα παραμείνει ως έχει.

Οι πληροφορίες της Reallife  αναφέρουν ότι στο πλαίσιο του ευρύτερου deal, που αναμένεται να κλείσει προσεχώς, η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη θα αναλάβει και εκπομπές του off peak προγράμματος, μεταξύ των οποίων το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και το «Έλα χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η συνολική αναδιοργάνωση του προγράμματος φέρνει αλλαγές και στις ειδήσεις. Η διοίκηση του OPEN έχει παραγγείλει νέο σκηνικό για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με στόχο να βγει στον αέρα ανανεωμένο στις 6 Ιουλίου. Η τοποθέτηση του νέου σκηνικού γίνεται με αφορμή τις σχεδιαζόμενες χωροταξικές αλλαγές. Οι ειδήσεις αναμένεται να μετακινηθούν από το κτίριο 2 στο κτίριο 3, στο πλατό από το οποίο έβγαιναν στον αέρα οι αθλητικές εκπομπές.

Λίγα λόγια για τον OPEN TV

Το OPEN BEYOND είναι ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας που ανήκει στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Η έδρα του είναι στις εγκαταστάσεις της πτωχευμένης TVE-Studio Παιανίας στον Καρελλά, στη βιομηχανική ζώνη της Παιανίας. Ξεκίνησε να λειτουργεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00 αντικαθιστώντας το πρώην εθνικής εμβέλειας Epsilon TV, με πρώτο πρόγραμμα την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με την Έλλη Στάη.

Το κανάλι μεταδίδει ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, ξένες ταινίες, Ελληνικές και ξένες τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές ριάλιτι ενώ έχει εξασφαλίσει δικαιώματα για προβολή ποδοσφαιρικών αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο σταθμός επίσης πουλάει κάποιες από τις τηλεοπτικές παραγωγές του, στον κυπριακό σταθμό OMEGA. Το OPEN BEYOND International είναι η διεθνής έκδοση του OPEN και η οποία αντικατέστησε το Epsilon TV International. Το σήμα του εκπέμπει μέσω δορυφόρου σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Αφρική, ενώ στις ΗΠΑ και τον Καναδά, το πρόγραμμα μεταδίδεται σε συνδρομητικά μπουκέτα Ελληνικών καναλιών καθώς και των δικτύων My Cosmos και New Greek TV.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments