Video

TikTokers: Θέλουν να σώσουν τον Μπάρον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο

TikTokers: Θέλουν να σώσουν τον Μπάρον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο
TikTokers: Οι χρήστες του γνωστού μέσοι κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν βίντεο για να σώσουν, όπως λένε, τον γιο του Ντοναλντι Τραμπ, Μπάρον.

Τα social media έχουν γεμίσει με βιντεάκια και φωτογραφίες του γιου του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, με το hashtag «#saveBarron» να έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 48 εκατομμύρια views.

Bίντεο στο TikTok υποστηρίζουν ότι ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια δεν συμφωνεί με την πολιτική του πατέρα του, ενώ είναι δυστυχισμένος στον Λευκό Οίκο και πρέπει να σωθεί αμέσως.  Αυτό είχε και συνεχίζει να έχει ο Μπάρον Τραμπ να γίνει το θέμα μιας νέας τάσης στο TikTok.

Πώς προέκυψε αυτή η υποστήριξη;

«Στηρίζει την κοινότητα LGBTQ+ και επικρίνει τις πράξεις του πατέρα του πολλές φορές με τους συμμαθητές του. Φαίνεται τόσο λυπημένος και μόνος» αναφέρει ένας χρήστης του TikTok. Πολλοί χρήστες υποστηρίζουν ότι ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ «δεν μπορεί να έχει φίλους ή να ασχολείται με κάποιο άθλημα» και ότι «δεν μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του».

Τα βίντεο πάντως, είναι συχνά προβολές φωτογραφιών και στιγμιότυπων με θλιβερή μουσική. «Συμπάσχω με τον Μπάρον Τραμπ, φανταστείτε να μεγαλώνετε σε μία τοξική οικογένεια» σημειώνει ένας άλλος χρήστης. Στην πραγματικότητα, ο Μπάρον παρέμεινε ως επί το πλείστον εκτός δημοσιότητας με εξαίρεση περιστασιακές δημόσιες εμφανίσεις και δεν είναι γνωστές πολλές πληροφορίες για το πώς είναι η ζωή του εφήβου μέσα στον Λευκό Οίκο.

Για αυτό είναι άξιο αναφοράς πως στο TikTok είναι απλώς εικασίες και επινοήθηκαν από τους χρήστες της πλατφόρμας. Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα, ένας ανώνυμος χρήστης στο change.org ξεκίνησε την εκστρατεία με το αίτημα «free Barron» (ελευθερώστε τον Μπάρον), η οποία συγκέντρωσε πάνω από 15.000 υπογραφές. Πάντως, οι TikTokers εμφανίζονται ολοένα και πιο παθιασμένοι με την πολιτική.

https://twitter.com/FATHERGRAYCE/status/1272591783806013443?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1272591783806013443&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fmedia%2Farthro%2F6400056%2Foi-tiktokers-theloyn-na-sosoyn-ton-mparon-tramp-apo-ton-leyko-oiko

Το κύμα υποστήριξης στον Μπάρον έχει επίσης επεκταθεί και στο Twitter

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα για τη σύνθεση βίντεο και φωτογραφιών σχετικά με το κίνημα «Black Lives Matter», με τους ανθρώπους να διαμαρτύρονται για τη λογοκρισία από το TikTok σε βάρος μαύρων δημιουργών. Επίσης κοινοποίησαν στο TikTok δύσκολες συζητήσεις με τους γονείς και τους συγγενείς τους για το κίνημα «Black Lives Matter», μετά τον θάνατο του Αφρομερικανού Τζορτζ Φλόιντ την ώρα της σύλληψής του από λευκό αστυνομικό στη Μινεσότα και τις διαμαρτυρίες που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο.

Πάντως, το κύμα υποστήριξης στον Μπάρον έχει επίσης επεκταθεί και στο Twitter, με πολλούς χρήστες να δημοσιεύουν μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να κοιτά θλιμμένος από το παράθυρο αυτοκινήτου την ημέρα της ορκωμοσίας του Τραμπ το 2017.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments