Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία ΑΕΚ: Το ενδιαφέρον και το ταξίδι του Ίβιτς στη Σερβία

Ματέο Γκαρσία ΑΕΚ: Το ενδιαφέρον και το ταξίδι του Ίβιτς στη Σερβία
Ματέο Γκαρσία ΑΕΚ: Το ταξίδι του Ίλια Ίβιτς πυροδότησε τις φήμες για πρόταση της Ένωσης για τον Αργεντινό εξτρέμ

Το καλοκαίρι η Ένωση αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη για τα άκρα της επίθεσης. Για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν εμπλακεί πολλά ονόματα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κρίνει ότι πρέπει να έρθει τουλάχιστον ένας εξτρέμ και τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν αν γίνει κάποια πώληση σε αυτή τη θέση. Για μεγάλο διάστημα το όνομα του Τάνκοβιτς έπαιξε στο ρεπορτάζ, αλλά η περίπτωση του έχει αντικειμενικές δυσκολίες.

Πριν λίγο καιρό υπήρξαν φήμες για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ματέο Γκαρσία. Οι “κιτρινόμαυροι” πράγματι ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν καταθέσει πρόταση όπως γράφτηκε πρόσφατα. Αυτές οι φήμες πυροδοτήθηκαν με αφορμή το ταξίδι του Ίλια Ίβιτς στη Σερβία. Τα Τοπικά ΜΜΕ συνέδεσαν την επίσκεψη του με την υπόθεση του Γκαρσία.

Διαψεύδει η ΑΕΚ

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησαν αυτά τα δημοσιεύματα η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε ότι προχώρησε σε κατάθεση πρότασης για τον Ματέο Γκαρσία, ενώ τονίστηκε ότι το ταξίδι του Ιβιτς στη Σερβία την περασμένη Δευτέρα αφορούσε οικογενειακούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αργεντίνο επιθετικό είναι υπαρκτό. Ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας απαιτεί αρκετά χρήματα στα οποία δύσκολα θα φτάσει η Ένωση, όπως δεν έφτασε και ο Αρης στην πρόσφατη πρόταση που είχε καταθέσει στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Την ίδια ώρα ο Ματέο Γκαρσία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε την προπόνηση του Άρη πριν το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ. Μάλιστα, τα είπε για λίγο και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη.  Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Άρης κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Ματέο Γκαρσία.

Ωστόσο τα χρήματα που δεν ξεπερνούσαν τα 1.1 εκατομμύρια ευρώ δεν ήταν αρκετά για να πείσουν τον Ερυθρό Αστέρα να πει το “ναι”. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Σερβίας θα ήθελε ιδανικά ένα ποσό που θα έφτανε τουλάχιστον τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα είναι δύσκολο να δοθούν από τις δυο Ελληνικές ομάδες ειδικότερα το φετινό καλοκαίρι που τα έσοδα των συλλόγων είναι περιορισμένα εξαιτίας της εξάπλωσης του κροωνοϊού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments