Ελλάδα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Εξιτήριο για την 10χρονη – Μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας

Απαγωγή Μαρκέλλας: Εξιτήριο για την 10χρονη – Μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας
Απαγωγή Μαρκέλλας: Βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η 10χρονη Μαρκέλλα και μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης, στην οποία και θα παραμείνει μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση της απαγωγής της.

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν για σχεδόν δύο εβδομάδες, η 10χρονη Μαρκέλλα. Μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης, στην οποία και θα παραμείνει έως ότου ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της. Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή.

Ο 25χρονος αδερφός του κοριτσιού ζητά να βρίσκεται κοντά στην αδερφή του ενώ επιμένει πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα εκτός από την γυναίκα που την άρπαξε. Παράλληλα, κάνει λόγο και για το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega. Συγχρόνως, σημείωσε ότι η Μαρκέλλα του εκμυστηρεύτηκε πως δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της, γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια για εμπλοκή επιχειρηματία στην υπόθεση:

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας, καταγγέλλει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται πασίγνωστος επιχειρηματίας, ο οποίος του ζήτησε να κλείσει η υπόθεση με εξωδικαστικό συμβιβασμό, πράγμα το οποίο διαψεύδει ο συνήγορος της 33χρονης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Θεσσαλονίκης, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίο του ζητούσε «να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν». Από την πλευρά του, ο ίδιος ο κ. Νουλέζας, χαρακτήρισε τον εν λόγω ισχυρισμό αστείο και ανέφερε ότι η κατηγορούμενη άπλα προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στην μικρή και αυτό παρεξηγήθηκε.

Αυτή είναι η 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη:

Στη δημοσιότητα έδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία της 33χρονης που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την (επ) ΜΟΥΡΘΟΥ (ον) Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας, γεν. 1987. Εκτός από το όνομα και τα στοιχεία της ταυτότητας η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία της, ενώ εις βάρος της ασκήθηκε ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο-παθόντα, ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments