Ελλάδα

Η απίστευτη κίνηση της Lidl μετά τις αντιδράσεις για την διαφήμιση των ΑΒ Βασιλόπουλος

Η απίστευτη κίνηση της Lidl μετά τις αντιδράσεις για την διαφήμιση των ΑΒ Βασιλόπουλος
Η απίστευτη κίνηση της Lidl μετά τις αντιδράσεις για την διαφήμιση των ΑΒ Βασιλόπουλος: Δείτε πως αντέδρασε η γερμανική αλυσίδα πέρα από τα καθιερωμένα.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο social media για την διαφήμιση που κυκλοφόρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για να τιμήσει τη γιορτή του πατέρα στις 21 Ιουνίου. Πολλά σχόλια, πολλές διαφωνίες για μια διαφημιστική αφίσα που τελικά έγινε viral. Ανάμεσα στους σχολιαστές ξεχώρισαν και κάποιοι διάσημοι που εκφράστηκαν με ομοφοβικό τρόπο, όπως ο πρώην παίκτης της Εθνικής Βασίλης Τσιάρτας και ο αρχηγός κόμματος Θάνος Τζήμερος, και ξεσήκωσαν πλήθος αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής μας ομάδας, Βασίλης Τσιάρτας εξέφρασε δημοσίως την αντίθεσή του για τη διαφήμιση των ΑΒ Βασιλόπουλος. «Ότι πιο χυδαίο, ρατσιστικό κ απαξιωτικό για τον πατέρα. Αν και ψωνίζω από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ πλέον μετά από αυτό τέλος οριστικό αν δεν την αποσύρουν. Χρόνια πολλά σε όλους τους φυσιολογικούς και αυθεντικούς πατεράδες»έγραψε χαρακτηριστικά και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral αποσπώντας εκατοντάδες σχόλια. Και όχι μόνο υποστηρικτικά.

Η διάσημη πια αφίσα δείχνει έναν μπαμπά με την κόρη του αγκαλιά να φιλιούνται, με τον ίδιο να έχει δεχτεί να τον βάψει το κορίτσι και να τον γεμίσει στολίδια. Εξ ου και τα ομοφοβικά σχόλια. Η συζήτηση που άνοιξε γύρω από την ομοφοβία με αφορμή την διαφήμιση έφερε και ένα… απρόσμενο αποτέλεσμα.

Τρεις ημέρες μετά, μία ανταγωνιστική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, προχώρησε σε μία πρωτοφανή κίνηση σπάζοντας έναν τοίχο ανταγωνισμού και έναν κανόνα του μάρκετινγκ που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Τα Lidl Hellas κοινοποίησαν την ανάρτηση των ΑΒ Βασιλόπουλος προσθέτοντας στη λεζάντα την πρόταση «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί…»

Είναι ίσως η πρώτη φορά που μία πολυεθνική στέκεται στο πλευρό ενός ανταγωνιστή της, κοινοποιώντας μέρος της διαφημιστικής του καμπάνιας. Και σίγουρα αυτό έχει να κάνει και με το μήνυμα που θέλουν να περάσουν. Επίσης είναι ίσως η πρώτη φορά που η ομοφοβία ενώνει αντί να χωρίζει. Τουλάχιστον για να δοθεί το μήνυμα.

Η σπουδαία αυτή κίνηση των Lidl δε θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, οι άνθρωποι του οποίου απάντησαν με σχόλιο στην κοινοποίηση της ανάρτησή τους γράφοντας «Thank you Lidl Hellas! Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments