Ελλάδα

Ρόδος: Λιποθύμησε 9χρονο κοριτσάκι μέσα σε φούρνο από την πείνα

Ρόδος: Λιποθύμησε 9χρονο κοριτσάκι μέσα σε φούρνο από την πείνα
Ρόδος: Συγκλονίζει η ιστορία μιας 9χρονης μαθήτριας στη Ρόδο, που λιποθύμησε μέσα σε φούρνο από την πείνα. Η μητέρα της είναι άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος.

Συγκινεί μα κυρίως προβληματίζει η ιστορία με την μικρή μαθήτρια από τη Ρόδο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες 9χρονη μαθήτρια κατέρρευσε μέσα σε φούρνο που είχε πάει με τη μητέρα της, για να αγοράσουν ένα ψωμί. Η γυναίκα είναι άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος και προσπαθεί μόνη να θρέψει μόνη της τα δίδυμα κοριτσάκια της.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις:

Στη νησί της Ρόδου, ένα κοριτσάκι έπεσε λιπόθυμο από την πείνα μέσα σε ένα φούρνο. Η άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος μητέρα του, αναζητεί εργασία προκειμένου να καταφέρει να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της, όμως τα ξενοδοχεία λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού εξακολουθούν να έχουν κατεβασμένα ρολά.Κανείς δεν γνωρίζει αν, πόσα, υπό ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν αλλά και πόσους τελικά εργαζόμενους θα απασχολήσουν.

Η γυναίκα έχει δύο κοριτσάκια εννέα ετών και προσπαθεί να τα μεγαλώσει μόνη της, καθώς πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια. Το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ της κυβέρνησης εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα. Η ίδια παραμένει άνεργη με τις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται, αδυνατώντας να καλύψει τις ανάγκες του σπιτιού.

Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουνίου, η μητέρα με την κόρη της, μπήκαν μέσα στο φούρνο για να αγοράσουν με τα ελάχιστα χρήματα που είχαν πάνω τους, ένα ψωμί για να φάει η μικρή. Το παιδί όμως, ήταν νηστικό επί ώρες, λιποθύμησε μέσα στον φούρνο και έτσι αποκαλύφθηκε το δράμα που ζουν. Η γυναίκα αναζητά εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δίδυμα κοριτσάκια της και να μπορέσει να καλύψει τις υποχρεώσεις της, όπως με συνέπεια και αξιοπρέπεια κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Το συμβάν κινητοποίησε τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγία Σοφία», ο οποίος δια της προέδρου, κ. Σοφίας Μανιά, ενδιαφέρθηκε αμέσως να καλύψει τις ανάγκες. Ήδη από χθες βρίσκονται στο ψυγείο της οικογένειας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Μάλιστα, ο Σύλλογος έχει αναλάβει πλέον τη στήριξη της μητέρας και των παιδιών της. Όπως δήλωσε η κ. Μανιά, η μητέρα δεν ζητά χρήματα και οι ανάγκες για τρόφιμα θα καλυφθούν από τον Σύλλογο για όσο χρειαστεί. Αυτό που επείγει, σύμφωνα με την κ. Μανιά είναι να βρει εργασία η μητέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments