Lifestyle

Ασημίνα Ουστάλι: Είναι master chef της καρδιάς μας

Ασημίνα Ουστάλι: Είναι master chef της καρδιάς μας
Ασημίνα Ουστάλι: Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram είναι πιο "καυτές" και από κόκκινη πιπεριά.

Την γνωρίσαμε και ενθουσιαστήκαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής master chef. Απολαύσαμε κάποιες δημιουργίες της μα πιο πολύ απολαύσαμε το γυμνασμένο της κορμί και την αθωότητα στο βλέμμα της. Η Ασημίνα Ουστάλλι μπορεί να λατρεύει τη μαγειρική, αλλά εμείς θα της προτείνουμε να το γυρίσει στο μόντελινγκ. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram είναι πιο “καυτές” και από κόκκινη πιπεριά και δεν υπάρχει καμία υπερβολή στις γραμμές αυτές. Τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή πράγμα που απολαμβάνει και η ίδια, αφού αρκετά συχνά φροντίζει να μας αναστατώνει με τις πόζες της. Ειδικά τώρα που μπήκε και το καλοκαιράκι η Ασημίνα δίνει ρέστα!

Η “εκρηκτική” ξανθιά με το καλλίγραμμο κορμί όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ επιλέγει πάντα μαγιό που θα εντυπωσιάσουν. Να υπενθυμίσουμε ότι η 25χρονη Ασημίνα κατάφερε μάλιστα να φτάσει στους έξι καλύτερους του περσινού “Masterchef”.

Μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής η όμορφη Ασημίνα Ουστάλλι, αρκετά συχνά μας ενημερώνει για την καθημερινότητά της, μέσα από τα social media και κυρίως μέσα από το Instagram ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες, που έχουν να κάνουν τόσο με τα πιάτα που φτιάχνει στο εστιατόριο όπου εργάζεται αλλά και με την ίδια. Και φυσικά οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το ξανθό κορίτσι είναι αρκετά απολαυστικές και ότι πρέπει για οφθαλμόλουτρο.  Ας θυμηθούμε και μερικές από τις καλύτερες στιγμές της στο Master chef.

Και για όσους σκέφτονται πως να την …πολιορκήσουν να πούμε ότι η Ασημίνα αυτό το διάστημα έχει σχέση και μάλιστα όπως αποκάλυψε του έκανε και αίτηση για να συμμετάσχει στο επόμενο GNTM.

“Είχαμε πάει μια μέρα για μπάνιο με την παρέα του φίλου μου. Και του λένε είσαι γυμνασμένος, είσαι ψηλός, είσαι για το GNTM τώρα που θα πάνε και αγόρια. Του δήλωσα συμμετοχή για πλάκα και τον πήραν τηλέφωνο πριν κάτι μέρες και τον ρωτούσαν πότε θέλει να περάσει από κάστινγκ. Εγώ δεν θα ήθελα να πάει, αλλά είναι δική του απόφαση”, είπε η Ασημίνα μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε.

“Πιστεύω γενικά πως το μόντελινγκ στην Ελλάδα δεν προχωράει. Πιστεύω ότι πρέπει να ασχοληθείς με κάποιο άλλο επάγγελμα που θα έχει πιο πολύ μέλλον. Στο εξωτερικό ναι, αλλά δεν νομίζω πως σε αυτή τη φάση της ζωής του θα ήθελε να πάει στο εξωτερικό. Είναι ένα ευπαρουσίαστο παιδί, στα δικά μου τα μάτια φαίνεται όμορφος. Δεν ζηλεύω ιδιαίτερα, ποτέ δεν ζηλεύω”, πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments