Πολιτική

Άδωνις σε Παππά: «Σας έχει πάει… αίμα ο Σαμαράς, τον βλέπετε στον ύπνο σας»

Άδωνις σε Παππά: «Σας έχει πάει… αίμα ο Σαμαράς, τον βλέπετε στον ύπνο σας»
Απίστευτες ατάκες από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συνεχίζονται οι πολιτικοί μετασεισμοί από την αποκάλυψη των ηχογραφημένων συνομιλιών του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή με τον Νίκο Παππά του Σύριζα.  Το ηχογραφημένο υλικό που διαβίβασε στην προανακριτική της Βουλής ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή αλλά και τα στοιχεία απο την έρευνα της ΕΥΠ για »νονούς» της νύχτας σκιαγραφούν την δράση ενός πολυπλόκαμου παρακρατικού μηχανισμού που λειτουργούσε κατά την περίοδο 2015 – 2019. Ο κ. Νίκος Παππάς διασταύρωσε τα ξίφη του με τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη το πρωί της Τετάρτης στα τηλεοπτικά παράθυρα της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” με παρουσιαστή τον κ. Γιώργο Παπαδάκη. Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 είχε προσκεκλημένους τους δυο πολιτικούς οι οποίοι βγήκαν για να μιλήσουν για την πολύκροτη υπόθεση.

Κάποια στιγμή και ενώ η κουβέντα είχε ξεκινήσει ομαλά, κατά τη διάρκειά της και όσο ακούγονταν οι ισχυρισμοί και των δυο πλευρών, τα πνεύματα οξύνθηκαν και βαριές κουβέντες που δεν συνάδουν στο πνεύμα ανθρώπων που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό στη Βουλή. Χαρακτηρισμοί όπως “ψεύτης”, “επαγγελματίας ψεύτης” και “απατεώνας” ήταν μερικές που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής.

Προς το τέλος της συζήτησης και της τηλεοπτικής κόντρας των δυο πολιτικών η κατάσταση ξέφυγε αρκετά σε σημείο που το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είπε μία φράση που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε δημόσιο λόγο πολιτικού, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι υπουργός ανάπτυξης και αντιπρόεδρος του κόμματος που εκπροσωπεί.

Την ώρα λοιπόν που είχε πάει στις καταγγελίες για τον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Τον κύριο Σαμαρά τον βλέπετε στον ύπνο σας, επειδή σας έχει πάει αίμα». Βέβαια η κόντρα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη δεν περιορίστηκε μονάχα μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του στελέχους του Σύριζα Νίκο Παππάς, αφού ο κ. Γεωργιάδης τα έβαλε και με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηνικόλα. Αφορμή στάθηκε μία ατάκα που του είπε ο δημοσιογράφος για το σκάνδαλο Novartis σχετικά με την εμπλοκή του από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης. Αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος ζήτησε από τον δημοσιογράφο να ανακαλέσει και να πάρει πίσω τη δήλωσή του. Ο κ. Χατζηνικόλας δεν το έκανε και ο υπουργός προανήγγειλε αγωγή, λέγοντας: «Κύριε Παπαδάκη θα κάνω αγωγή, θα του ζητήσω 100.000 ευρώ και θα έρθετε μάρτυρες», είπε στον παρουσιαστή της εκπομπής, ο οποίος προσπαθούσε να ρίξει του τόνους, λέγοντας πως είναι απλά μία ερώτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments