Video

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Εξομολογείται για την απώλεια του κολλητού – «Είναι σοκαριστικό»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Εξομολογείται για την απώλεια του κολλητού –  «Είναι σοκαριστικό»
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του όταν έχασε τον καλύτερο του φίλο.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν ένας από τους καλεσμένους στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην παρουσιάστρια και δεν δίστασε να μιλήσει για δύσκολες στιγμές της ζωής του. Μια από αυτές ήταν όταν έχασε τον καλύτερο του φίλο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το μοιραίο περιστατικό έγινε το 2002 μετά από ένα τροχαίο. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τόνισε ότι αυτό το γεγονός τον σημάδεψε για πάντα.

Η απώλεια του κολλητού του μου άλλαξε τη φιλοσοφία της ζωής. Ήταν Μάιος του 2002 και ήταν η πρώτη μου άδεια που είχα πάρει στο στρατό. Για μένα ήταν ένα τεράστιο “ξύπνημα” στα 24 μου. Ήταν “ξύπνα”, αντιμετώπισε τους ανθρώπους, μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Να λες ευχαριστώ, να αγαπάς… Πλέον δεν παίρνω τίποτα δεδομένο. Μετά ήρθαν κι άλλα πράγματα, κι άλλοι θάνατοι στη ζωή μου. Ο θάνατος του κολλητού μου ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, ήταν ένα τεράστιο “χαστούκι”. Ξύπνησα το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο και λέω “ο κολλητός είναι”, αλλά ο κολλητός δεν ήταν εκεί. Ήταν ο ξάδερφός του που μου είπε “ο φίλος μας έφυγε”. Ναι, ήταν τροχαίο, τη μέρα του Πάσχα.

Είναι σοκαριστικό. Δεν είναι ότι ξέρεις, ότι υπάρχει κάτι… Όσοι το έχουν πάθει γνωρίζουν ακριβώς για το τι σοκ μιλάω. Στεναχωριέμαι που δεν ζω όλες αυτές τις εμπειρίες με έναν φίλο, που ήταν κολλητός, αλλά από την άλλη υπήρχε λόγος που έγινε. Σαν από το Θεό να σου είπε κάποιος “ξύπνα, πάμε παρακάτω”», εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Λίγα λόγια για τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη

Ο Δαδακαρίδης γεννήθηκε από πατέρα Έλληνα και μητέρα Αγγλίδα. Έχει δύο μικρότερα αδέρφια, την Τζούλια, που ζει στο εξωτερικό, και τον Θανάση, που ζει στην Ελλάδα. Αρχικά σπούδασε Computing και Marketing, αλλά τελικά στράφηκε στην υποκριτική. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στην Αγγλία, όπου στην πρώτη του οντισιόν πήγε παρακινούμενος από σχετική αγγελία σε εφημερίδα. Το 1999 ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ενδεικτικών έχει παίξει στις εξής σειρές:

  • Για μια θέση στον ήλιο
  • Κινούμενη Άμμος
  • Πενήντα Πενήντα
  • Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα
  • Κλεμμένη Ζωή
  • Πάρης και Ελένη
  • Η Οικογένεια Βλάπτει
  • Με τα παντελόνια κάτω
  • Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments