Αθλητισμός

Ολυμπιακός Basket League: «Πρωτοβουλία για επιστροφή των Πειραιωτών» στη μεγάλη κατηγορία

Ολυμπιακός Basket League: «Πρωτοβουλία για επιστροφή των Πειραιωτών» στη μεγάλη κατηγορία
Ολυμπιακός Basket League: Είναι μια συζήτηση που δεν τελειώνει, καθώς η ομάδα του Πειραιά, όπως και να το κάνουμε, λείπει από την κορυφαία κατηγορία στο ελληνικό μπάσκετ.

Η απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League προκάλεσε και θα προκαλεί συζητήσεις, καθώς η φυσιολογική θέση των Πειραιωτών είναι στη μεγάλη κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι έχουν παρθεί αποφάσεις για τη νέα σεζόν, έχουν μπει νέα κριτήρια και έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα αντικατασταθούν όσοι δηλώσουν αδυναμία, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπουρλάκης στο Sportime αναφέρεται σε ένα σενάριο που μπορεί να αλλάξει ό, τι ξέραμε μέχρι σήμερα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε κείμενό του στο σάιτ της εφημερίδας αναφέρει ότι κανείς δεν γνωρίζει τελικά πόσες ομάδες θα έχει η Basket League. Επισημαίνει ακόμα ότι δεν γνωρίζει και «ποιες» θα είναι αυτές καθώς ο Κωστής Ζομπανάκης, όχι με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του Ρεθύμνου, αλλά με αυτή του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού κι Ανάπτυξης, επιδιώκει να αλλάξει πολλά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις πληροφορίες που διαθέτει ο δημοσιογράφος ο κ. Ζομπανάκης έχει πάρει την πρωτοβουλία να πετύχει τη σύγκλιση με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να αγωνιστεί στην Basket League. Ο Ζομπανάκης πιστεύει ότι το πρωτάθλημα για να γίνει καλό θα πρέπει πρώτον να έχει κανόνες και δεύτερον τη λογική ότι δεν περισσεύει κανείς. Ότι όποια ομάδα μπορεί να αγωνιστεί και ταυτόχρονα κάνει καλό στο brand που ονομάζεται «Basket League» θα πρέπει να είναι παρούσα στο πρωτάθλημα. Με ό, τι αυτό συνεπάγεται…

Σε αυτό το πλάνο πρέπει αν δει κανείς την πρωτοβουλία του για τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Κρητικός παράγοντας έχει στόχο να το περάσει. Μάλιστα, ο Νίκος Μπουρλάκης γράφει «Κρητικό κεφάλι και αγύριστο, αλλά με σπάνιο επιχειρηματικό δαιμόνιο, επιθυμεί να ξεκαθαρίσει ότι ένα καλό πρωτάθλημα θα πρέπει να περιλαμβάνει τους πάντες.

Τι απομένει; Να ξεπεραστούν μικροεγωισμοί περισσότερο στο επικοινωνιακό πεδίο. Διότι αυτή τη στιγμή και οι δύο πλευρές θέλουν να φαίνονται ως… κερδισμένες. Ο Ολυμπιακός έχει τη λογική ότι “το πρωτάθλημα δεν υπάρχει χωρίς αυτόν”. Οι άλλες ομάδες ότι “το πρωτάθλημα μπορεί να είναι καλό και χωρίς τον Ολυμπιακό“. Μόνο που ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πλευρές θα πρέπει να ξεπεράσουν αυτές τις ιστορίες. Να βάλουν τα πράγματα κάτω- εφόσον πραγματικά επιθυμούν να φτιάξουν το προϊόν και να δουν τι μπορούν να κάνουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments