Τεχνολογία

Το Neftlix έδωσε λύση στο πρόβλημα που μας απασχολούσε όλους

Το Neftlix έδωσε λύση στο πρόβλημα που μας απασχολούσε όλους
Το Netflix προχώρησε σε μια αλλαγή που θα κάνει ευκολότερη τη χρήση για εκατομμύρια συνδρομητές.

Το Netflix είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει χιλιάδες επιλογές για θέαση. Από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ μέχρι και ριάλιτι. Αρκετό από το περιεχόμενο που υπάρχει είναι από τα κορυφαία που μπορεί να δει κάποιος. Ωστόσο, κακά τα ψέματα υπάρχουν και αρκετές επιλογές που δεν είναι τόσο καλές. Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό καθώς καμία εταιρία παραγωγής δεν έχει υπογράψει εγγυημένο συμβόλαιο με την επιτυχία.

Όλοι μας έχουμε ξεκινήσει μια σειρά που στην πορεία βαρεθήκαμε ή τελικά δεν ήταν τόσο καλή. Το Neftlix έχει το καλό ότι κρατάει στη μνήμη του το σημείο που έχουμε σταματήσει. Είναι η επιλογή “continue watching” που υπάρχει στην αρχική σελίδα. Ωστόσο η συνεχόμενη παρουσία στην αρχική σελίδα μπορεί να φτάσει στα όρια του εκνευρισμού.

Πως να απαλλαγείτε από αυτό

Το Netflix άκουσε τα παράπονα των συνδρομητών του και πήρε μια μεγάλη απόφαση. Πλέον αν κάποιος χρήστης το επιθυμεί, μπορεί να αφαιρέσει τη συγκεκριμένη επιλογή από την αρχική σελίδα.  Προς το παρόν η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε Android αλλά σύντομα θα είναι και σε iOS συσκευές το επόμενο διάστημα.

Για να σβήσετε το πρόγραμμα κάνετε click στο κουμπάκι «more» που βγαίνει κάτω από την στήλη «continue watching». Από εκεί θα σας βγει η επιλογή «remove from row». Μέχρι τώρα, για να αποκρύψετε τίτλους από το ιστορικό προβολών σας, άρα και από το «continue watching» θα έπρεπε από τον λογαριασμό σας να επιλέξετε τη δραστηριότητα προβολών και να διαγράψετε τους τίτλους των προγραμμάτων που δεν θέλατε (οι τίτλοι όμως αφαιρούνται μετά από 24 ώρες). Πλέον με τη νέα λειτουργία τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο απλά για όλους μας.

Λίγα λόγια για την ιστορία του Neflix

Το Netflix είναι αμερικανική πολυεθνική εταιρεία, η οποία είναι ειδικευμένη στη διαδικτυακή ενοικίαση ταινιών, είτε DVD είτε Blu-Ray, καθώς και στην παροχή video streaming (=ταινιών κατά ροής, δηλ. συνεχόμενη προβολή ταινιών). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 και τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Λος Γκάτος, στην Καλιφόρνια. Τον Ιανουάριο του 2016 ανακοινώθηκε ότι το Netflix έχει 74 εκατομμύρια συνδρομητές, μαζί με 44 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ.

Η Netflix εισήλθε στη βιομηχανία παραγωγής περιεχομένου το 2013, ξεκινώντας από την πρώτη της σειρά, House of Cards. Έχει επεκτείνει σημαντικά την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών από τότε, προσφέροντας περιεχόμενο με την επωνυμία “Netflix Original” μέσω της online βιβλιοθήκης ταινιών και τηλεόρασης. Η Netflix κυκλοφόρησε περίπου 126 πρωτότυπες σειρές ή ταινίες το 2016, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δίκτυο ή καλωδιακό κανάλι.

Από τον Οκτώβριο του 2017, η Netflix είχε 109,25 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 52,77 εκατομμυρίων συνδρομητών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι προσπάθειές τους να παράγουν νέο περιεχόμενο, να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα για πρόσθετο περιεχόμενο και να διαφοροποιηθούν μέσω 190 χωρών οδήγησαν στην εταιρεία να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια χρέη: 21,9 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Σεπτέμβριο του 2017, από 16,8 δισεκατομμύρια δολάρια από την ίδια χρονική στιγμή του προηγούμενου έτους. Τα κεντρικά γραφεία της Netflix είναι στο 100 Winchester Circle, Los Gatos, Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Έχουν επίσης άλλα γραφεία στις Κάτω Χώρες, τη Βραζιλία, την Ινδία, την Ιαπωνία και την Κορέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments