Video

Μαρία Αντουλινάκη: Η μάχη με την κατάθλιψη – “Έδειχνα χαρούμενη και ξαφνικά έκλαιγα”

Μαρία Αντουλινάκη: Η μάχη με την κατάθλιψη – “Έδειχνα χαρούμενη και ξαφνικά έκλαιγα”
Μαρία Αντουλινάκη: Η Μαρία Αντουλινάκη βρέθηκε στο πλατό του "The 2Night Show", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις "Άγριες Μέλισσες" αλλά και στη μάχη της με την κατάθλιψη.

Η αγαπημένη “Αγορίτσα” του τηλεοπτικού κοινού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show”, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά “Άγριες Μέλισσες“, αλλά και στη μάχη της με την κατάθλιψη. “Η προτροπή για να βρεθώ απέναντι από την καρέκλα του ψυχολόγου ήταν η Μαρία Καβογιάννη. Λατρεμένος άνθρωπος για εμένα. Με έβλεπε ότι υπέφερα, ήταν μετά τον θάνατο του μπαμπά και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Κι ενώ έδειχνα ότι ήμουν ένα χαρούμενο πλάσμα, έκλαιγα ξαφνικά, πάθαινα κρίσεις πανικού”, αναφέρει η ηθοποιός. Όπως εξηγεί, ακολούθησε και ακολουθεί μέχρι σήμερα την προτροπή της Μαρίας Καβογιάννη και συνεχίζει την θεραπεία.

“Μες την καραντίνα πιέστηκα πολύ. Εκεί ξανά ξεκίνησα την θεραπεία”, αναφέρει χαρακτηριστικά. “Ήμουν έξω από τα νερά μου. Το ότι δεν είχα τον χώρο μου, να κοιμηθώ όσο θέλω και να ξυπνήσω όποτε θέλω, με πίεσε. Οι δικοί μου έμεναν μαζί μου και πριν την καραντίνα, όμως δούλευα πολύ και έλειπα όλη την ημέρα. Όμως στην καραντίνα δεν ήταν έτσι. Δεδομένου ότι είχα την μητέρα μου και την αδερφή μου σε ευπαθή ομάδα ήμουν η μόνη που έβγαινε για το σούπερ μάρκετ. Το μισώ από την καραντίνα και μετά”, αναφέρει η ηθοποιός γελώντας.

Όσον αφορά τις “Άγριες Μέλισσες“, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τις “φήμες” πώς δεν μπορεί να κάνει σκηνές με τον “Πάτερ” του χωριού, καθώς την πιάνει νευρικό γέλιο. Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφορικά με το αν έχουν υπάρξει “έρωτες και φλερτ” μεταξύ των ηθοποιών της σειράς η Μαρία Αντουλινάκη απάντησε χαρακτηριστικά “Έχει παίξει. Πίστευες πως δεν θα είχε υπάρξει; Είμαστε τόσα άτομα”. “Η ζωή ξεπερνάει το σίριαλ”, σχολίασαν οι δυό τους γελώντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments