Αθλητισμός

Γουλβς – Ολυμπιακός: Τότε θα βγει η απόφαση για τη ρεβάνς

Γουλβς – Ολυμπιακός: Τότε θα βγει η απόφαση για τη ρεβάνς
Γουλβς - Ολυμπιακός: Στις 9 Ιουλίου θα αποφασίσει η UEFA για τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για το Europa League.

Το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα και συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου αναμένεται να αποφασίσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA) για τις ρεβάνς των αγώνων του Europa League. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, θα μάθει αν θα παίξει το δεύτερο ματς με τη Γουλβς στο γήπεδο των Άγγλων, το «Μολινό», ή στη Γερμανία, όπου και θα γίνει το Final 8 της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται, πως το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 1-1 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι Πειραιώτες λοιπόν, βρίσκονται τρία 90λεπτα μακριά από τον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Θα τα καταφέρουν;

Σημειώνεται, πως τα προημιτελικά θα αρχίσουν στις 10 Αυγούστου και ο τελικός θα γίνει στις 21 Αυγούστου στην Κολωνία της Γερμανίας. To Final 8 θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία (σε Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ, Κολωνία και Γκελσενκίρχεν), αφού γίνουν πρώτα οι επαναληπτικοί που απομένουν. Το Ίντερ – Χετάφε και το Ρόμα – Σεβίλλη θα είναι μονά ματς στη Γερμανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αναμετρηθεί με αυτή του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στις 5 ή 6 Αυγούστου.

Στη Λισαβόνα το Champions League:

Την ίδια ώρα, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η UEFA η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα, θα φιλοξενήσει το Champions League. Oι προημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν από 12 έως 15 Αυγούστου, οι ημιτελικοί στις 18 και 19 Αυγούστου και ο τελικός στις 23 Αυγούστου. Μέχρι στιγμής, τέσσερις ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση. Πρόκειται για τις Αταλάντα, Λειψία, Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ υπάρχουν και ακόμα τέσσερις προημιτελικοί (Γιουβέντους – Λυών, Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα – Νάπολι και Μπάγερν – Τσέλσι). Για τη φάση των «16» η απόφαση για τις έδρες αναμένεται να παρθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχει και η περίπτωση τα ματς αυτά να πραγματοποιηθούν στην Πορτογαλία με τα γήπεδα της Πόρτο και της Γκιμαράες να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments