Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Χάρης Τσιγγάρας: Ο νεαρός που αρέσει στον Αμπέλ Φερέιρα

ΠΑΟΚ Χάρης Τσιγγάρας: Ο νεαρός που αρέσει στον Αμπέλ Φερέιρα
ΠΑΟΚ Χάρης Τσιγγάρας: Τον 19χρονο μέσο σκέφτεται να ρίξει στο ντέρμπι της Κυριακής ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αντίστροφα μετρούν για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στον ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος” θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 19:15 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” από τον Άρη για την 4η αγωνιστική των play offs της Super League. Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν διακαώς τη νίκη και το τρίποντο για να παραμείνουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ συγχρόνως ευελπιστούν να ηττηθεί η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, με την οποία ισοβαθμούν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα λοιπόν, σκέφτεται ποιος ποδοσφαιριστές του θα ρίξει στην μάχη.

Ένας που του αρέσει πολύ και που προπονείται σχεδόν όλη τη σεζόν με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ο Χάρης Τσιγγάρας. Ο 19χρονος μέσος σύμφωνα με το “Live sport” είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς την Κυριακή και να δείξει ότι δεν υπάρχει μόνο ο Τζόλης στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο νεαρός από το 2010 που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ είχε επιλέξει για χρόνια να πηγαινοέρχεται από την Πορταριά Χαλκιδικής, όπου ζούσε με την οικογένειά του. Πλέον ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του “Δικεφάλου”.

Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας έξυπνος και ικανός επιθετικός χαφ, χαρακτηριστικά πειθαρχημένος και επίμονος στην προπόνηση και στο γήπεδο. Ήταν εκ των βασικών στελεχών της πρωταθλήτριας Κ15 τη σεζόν 2014-2015, πρωταθλητής και την περίοδο 2015-2016 με την Κ17, πρωταθλητής και με την Κ19 δύο συνεχόμενες σεζόν (2017-2018, 2018-2019). Πλέον, βρίσκεται στον προθάλαμο της μεγάλης ομάδας και, μάλιστα, ακολούθησε την καλοκαιρινή προετοιμασία, έχοντας και παρουσία στο φιλικό με την Τσβόλε. Μέχρι στιγμής με την “ασπρόμαυρη” φανέλα μετρά 24 εμφανίσεις (σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός), 2.110 λεπτά συμμετοχής, 2 γκολ και 1 ασίστ. 

Όσον αφορά τον Χρήστο Τζόλη έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των play offs της Super League. Τον ακολουθούν πολύ καλές συστάσεις, ως έναν επιθετικό που σκοράρει και με τα δύο πόδια, έχει «έκρηξη» και ηγετικές ικανότητες, όπως απέδειξε πολλές φορές αγωνιζόμενος με την Κ19 του ΠΑΟΚ απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Τα 19 γκολ σε 24 συμμετοχές με την β’ ομάδα λένε πολλά. Με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments