Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Έταζε εκατομμύρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι – Στη δημοσιότητα το συνταγολόγιό του

Ψευτογιατρός: Έταζε εκατομμύρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι – Στη δημοσιότητα το συνταγολόγιό του
Ψευτογιατρός: Νέα στοιχεία "φωτιά" για τον απατεώνα γιατρό. Ο 47χρονος είχε πει σε ένα από τα θύματά του να πάει στις ΗΠΑ, να ανοίξει μία θυρίδα στην οποία βρίσκονταν εκατομμύρια δολάρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι.

Η υπόθεση του απατεώνα γιατρού αναμφισβήτητα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι εξελίξεις που έρχονται στο φως είναι ραγδαίες, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τον ψευτογιατρό που εξαπατούσε απελπισμένους και ευάλωτους ασθενείς με αποκορύφωμα να ευθύνεται για το θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων. Μεταξύ ων όσων έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, ο 47χρονος φέρεται να είχε υποσχεθεί σε έναν ασθενή του εκατομμύρια ευρώ από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 47χρονος ψευτογιατρός είχε πει σε ένα από τα θύματά του να πάει στις ΗΠΑ, να ανοίξει μία θυρίδα στην οποία βρίσκονταν εκατομμύρια δολάρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι. Το ίδιο του είπε να κάνει και στη Γαλλία, την Αγγλία και την Ελβετία. Ο ψευτογιατρός έλεγε στο θύμα του ότι θα μοιραζόντουσαν τα χρήματα αυτά.  Σημειώνεται μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος ασθενής είχε αρθρίτιδα, και μετά τη προτεινόμενη θεραπεία του 47χρονου κατέληξε με πολυαρθρίτιδα. Ο άτυχος ασθενής ανέφερε ότι όλο του το σώμα είχε γεμίσει φλεγμονές από τα μαντζούνια του ψευτογιατρού.

Το παραπλανητικό διαιτολόγιο που έδινε στους ασθενείς του

Στο Live News προβλήθηκαν επίσης αποκλειστικές πληροφορίες για το διαιτολόγιο που έγινε στα θύματα του. Με τον τίτλο “Ενίσχυση – Αποτοξίνωση – Ρύθμιση μεταβολισμού και εντέρου” και την υπογραφή “Dr. Nicholas Kontos” ο 47χρονος προσπαθεί να συνδέσει το συκώτι με την ψυχολογική διάθεση του ασθενούς. “Στη λειτουργία του ήπατος επιδρά πολύ και κατά περίεργο τρόπο η ψυχική διάθεσις. Η παραγωγή της χολής αυξάνει πολύ κατά τη θλίψιν, μετρίως κατά την ευχαρίστησιν και σταματά κατά την οργήν. Σωστή δε και η λαϊκή ρήση “μου έπρηξες το συκώτι”’, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ψευτογιατρός.

Όπως ισχυρίζεται στο γραπτό του, ‘μυστικές” τροφές, όπως το σπανάκι και τα σπαράγγια, θεραπεύουν τον καρκίνο. “Σπανάκι, σπαράγγια, παντζάρια και φακές θα σας προστατέψουν, απομακρύνοντας τις καρκινογόνες ουσίες από τον οργανισμό σας, που συμβάλουν στην εκδήλωση καρκίνου του πνεύμονα”, σημειώνει ο 47χρονος.

Χρέωνε 22.000 ευρώ το διαιτολόγιο του θανάτου – Η δικογραφία περιέχει πολλά από τα mail που έστελνε στους ασθενείς του για δήθεν «θαυματουργές» συνταγές

Σε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έδωσε ο ψευτογιατρός σε ένα από τα θύματά του, γράφει για το χάπι σπιρουλίνας, τη μια κουταλιά μουρουνέλαιο αλλά και για το γάλα κατσικίσιο που θα έπρεπε να λαμβάνει ως θεραπεία ο ασθενής με ανίατη ασθένεια, σύμφωνα με το cnn.gr. Παράλληλα σε άλλο διαιτολόγιο, υπήρχε η πρόταση για… χωριάτικη με φέτα και ρίγανη αλλά και ψαρόσουπα ως κυρίως πιάτο. Μάλιστα, μέσα στο διαιτολόγιο, ο γιατρός «μαϊμού» έφτανε στο σημείο να υπαγορεύει ότι το λάχανο και το καρότο που θα έπρεπε να φάει ο ασθενής, να είναι τριμμένα στον τρίφτη. Το πιο συνταρακτικό είναι η αναφορά σε ένα πόσιμο υγρό που έπρεπε να φτιάξουν και να πίνουν οι ασθενείς και το οποίο περιείχε: Νεροκάρδαμο, αψίθια, γκραβιόλα, τζίντζερ, κανέλα, γαρύφαλλο, τσουκνίδα, σκορπίδι. Ο ασθενής θα έπρεπε να βάζει ένα κουταλάκι από κάθε ένα από αυτά τα υλικά, όπως χαρακτηριστικά έγραφε, σε 700 γραμμάρια νερό, να τα βράζει σε χαμηλή φωτιά – με σκεπασμένο το καπάκι για 10 έως 15 λεπτά – και να τα αφήσει να κρυώσουν. Στη συνέχεια να τα σουρώνει και να πίνει. Τέλος, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» για αυτές τις δήθεν δίαιτες και τα φάρμακα του 16χρονου που κατέληξε, οι γονείς του πλήρωσαν 22.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments