Video

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνίστρια της σειράς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνίστρια της σειράς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί
Άγριες Μέλισσες: Όπως εξομολογήθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς, από τη νέα σεζόν δεν θα συνεχιστεί ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με ό,τι εξομολογήθηκε η τηλεοπτική «Θεοδοσία» στον Γιάννη Πουλόπουλο, από τη νέα σεζόν δεν θα συνεχιστεί ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά του μεγάλου καναλιού. «Δε θα είμαι του χρόνου στις ”Άγριες Μέλισσες” γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί από γραφής, δεν γίνεται, μέχρι εκεί».

Απάντησε και στο αν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Σαμόλη

« Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε. Από εκεί και πέρα άμα σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό», τόνισε η νεαρή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στη «Φωλιά των Κου Κου» αναφορικά με τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες».

Επίσης, απάντησε σε ερώτηση για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Δημήτρη Σαμόλη ο οποίος υποδύθηκε τον γιατρό Αλέξανδρο Βασταρδή στη σειρά. Έτσι ξεκαθάρισε το εξής: «Μας θέλει μαζί ο κόσμος, φοβερή επιτυχία αυτό το ζευγάρι. Δε θα μπορούσα να τον δω ερωτικά, ο Δημήτρης είναι φίλος μου χρόνια, είναι άλλη η σχέση μας».

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments