Αθλητισμός

«Πράσινος ο Γουίτινγκτον»

«Πράσινος ο Γουίτινγκτον»
«Πράσινος ο Γουίτινγκτον»: Τούρκικο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 27χρονος φόργουορντ έκλεισε στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το panathnaikos24. gr ο Γκρεγκ Γουίτινγκτον ετοιμάζεται να ντυθεί στα πράσινα. Οι πηγές του σάιτ αναφέρονται σε τούρκικο δημοσίευμα, που λίγο πολύ μιλάει για κλεισμένη συμφωνία. Το όνομα του 27χρονου φόργουορντ ακούγεται εδώ και καιρό για τον Εξάστερο και είναι γνωστό ότι είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο το δημοσίευμα στο panathnaikos24. gr μιλάει για μη επιβεβαιωμένη πληροφορία.

Ποιος είναι ο Γκρεγ Γουίτινγκτον

Ο Γκρέγκ Γουίτινγκτον ο οποίος έπαιζε στη Γαλατασαράι  θα πλαισιώνει τους Ντίνο Μήτογλου και Μπεν Μπέντιλ. Ο 27χρονος φόργουορντ με ύψος 2,06μ. είχε μια πολύ καλή σεζόν με την Γαλατάσαραϊ μετρώντας 12,5 πόντους (48,4% στα τρίποντα, 57,1% στα δίποντα και 74,1% στις βολές), 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 25:49 κατά μέσο όρο στο Eurocup και μένει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Τα σχέδια του Παναθηναϊκού

Πέρα από το τι θα γίνει τελικά με τον Γουίτινγκτον, οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον μπασκετικό Παναθηναϊκό έχουν αλλάξει άρδην τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά. Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και με όσο μπάτζετ διαθέτουν θα προσπαθήσουν να χτίσουν μια αξιόμαχη ομάδα η οποία θα κυνηγήσει και φέτος τους τρεις στόχους της.

Ο Παναθηναικός θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις

Ακόμη και αν συνεχίζει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναικός θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις και να κοιτάξει όλες τις υπόλοιπες ομάδες στα μάτια, ακόμη και αυτές οι οποίες διαθέτουν αστρονομικά μπάτζετ τα οποία φαίνεται να μην επηρεάζονται από τον κορωνοϊό.

Τι ψάχνει ο Γιώργος Βόρβορας

Ήδη η φυγή του Νικ Καλάθη αλλά και η λύση συμβολαίων που δεν μπορούν πλέον να στηριχτούν οικονομικά από τους πράσινους έχουν οδηγήσει το τεχνικό επιτελείο στο να βρει παίκτες νέους με όρεξη για δουλειά και που είναι αποφασισμένοι να ματώσουν τη φανέλα του Εξάστερου. Το στοιχείο των νέων παικτών που θα αναζητήσει ο Γιώργος Βόβορας έχει να κάνει με το πόσο επίμονος και δουλευταράς είναι ο κάθε επαγγελματίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments