Ελλάδα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Δώρο του δικηγόρου της 33χρονης στην ανήλικη – Αντιδρά η οικογένεια

Απαγωγή Μαρκέλλας: Δώρο του δικηγόρου της 33χρονης στην ανήλικη – Αντιδρά η οικογένεια
Απαγωγή Μαρκέλλας: Ο δικηγόρος της 33χρονης θέλησε να κάνει ένα δώρο στην ανήλικη προκαλώντας την οργή του αδερφού της Μαρκέλλας. Την ίδια στιγμή η θεία της μικρής δηλώνει: «Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση».

Ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορειται για την αρπαγή της Μαρκέλλας προχώρησε σε μία κίνηση που δίχασε και προκάλεσε την αγανάκτηση της οικογένειας της μικρής. Ο Βασίλης Νουλέζας δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έχοντας ως status ευσυγκίνητος ότι προτίθεται να δωρίσει στην μικρή μία σχολική τσάντα.

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε χαρακτηριστικά. Ωστόσο υπήρξαν αρκετοί που έσπευσαν να επικρίνουν αυτή την πράξη.

Μάλιστα και ο αδερφός της ανήλικης παρενέβη στην ανάρτηση γράφοντας τα εξής: «Κύριε” Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο Γιατί εμείς δεν θελουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει!

Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!».

Η θεία της 10χρονης δεν πιστεύει ότι η κατηγορούμενη δρούσε μόνη της

Την ίδια στιγμή η θεία της 10χρονης μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια που δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που συνέβη.  “Η μητέρα της 10χρονης είναι ράκος” είπε μεταξύ άλλων. “Αυτό που δε μπορώ να πιστέψω με τίποτα είναι ότι ένα παιδί σηκώθηκε ένα πρωί να πάει στο σχολείο και αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μια δομή”.

Η θεία της 10χρονης, σχολίασε τα όσα είπε η 33χρονη, ότι ήθελε να φροντίσει την μικρή και για το λόγο αυτό την πήρε και την κράτησε μαζί της για 44 ώρες. “Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δε μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της”.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απαντάει με νόημα:“Σέβομαι το έργο που κάνουν οι αρχές… Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο  καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments