Διεθνή

Τραμπ Tik Tok: Στο στόχαστρο νεαρών χρηστών της εφαρμογής ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Τραμπ Tik Tok: Στο στόχαστρο νεαρών χρηστών της εφαρμογής ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τραμπ Tik Tok: Πρώτα κατάφεραν να αφήσουν κενές χιλιάδες θέσεις στην προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου των ΗΠΑ και τώρα στοχεύουν στα social media του.

Φαίνεται πως συνεχίζεται ο πόλεμος των χρηστών του Tik Tok με τον Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους προς εκείνον.

Πρώτα κατάφεραν να αφήσουν κενές χιλιάδες θέσεις στην προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου των ΗΠΑ, στην Τούλσα της Οκλαχόμα και τώρα έφηβοι χρήστες του TikTok έχουν βάλει στο στόχαστρο τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η «Gen Z» διεξάγει πόλεμο με τον Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, οι χρήστες του Tik Tok σχεδιάζουν να υποβάλουν μαζική και ταυτόχρονη αναφορά (report), για τους λογαριασμούς του προέδρου των ΗΠΑ στο Twitter και στο Instagram σε μια προσπάθεια να τον αποκλείσουν από τις πλατφόρμες.

Τώρα θέλουν να «ρίξουν» τα social media του!

Όλα ξεκίνησαν με ένα βίντεο από χρήστη του TikTok που το κοινοποίησε προτρέποντας και πολλούς άλλους να συμμετάσχουν στην αναφορά κατά του Ντόναλντ Τραμπ. «Έτσι καταποντίσαμε με επιτυχία τη μικρή συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ» έγραψε σε ένα βίντεο. «Οπότε έχω μια ιδέα για το πώς να χρησιμοποιήσουμε ξανά την αριθμητική μας δύναμη. Τι λέτε αν στις 27 Ιουνίου κάνουμε αναφορά μαζικά για τους λογαριασμούς στα social media του Ντόναλντ Τραμπ στις 16:00; (τοπική ώρα)».

Η ανάρτηση της «caprhicorn» που προτρέπει σε νέα δράση συγκέντρωσε πάνω από 450.000 likes και περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές! Η αναγγελία της προγραμματισμένης δράσης έχει επίσης εξαπλωθεί και στο Twitter, όπου οι χρήστες προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους, τους K-pop stans. Εξάλλου, από τον περασμένο μήνα έχει γίνει γνωστό ότι πολλοί θαυμαστές της K-pop κινητοποιήθηκαν στα social media για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της αδικίας, ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν κινηθεί ενεργά υπέρ του κινήματος των Black Lives Matters, κάνοντας και δωρεές.

«Ακύρωσα το γκολφ για να επιβάλλω τον νόμο»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επρόκειτο να περάσει το Σαββατοκύριακο στην ιδιωτική έκτασή του όπου βρίσκεται γήπεδο γκολφ στο Νιου Τζέρζι, αλλά ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ξαφνικά πως το ταξίδι αυτό του ρεπουμπλικάνου προέδρου ακυρώθηκε. Μερικές ώρες αργότερα, ο μεγιστάνας των ακινήτων ανέφερε μέσω Twitter πως αποφάσισε να μείνει στην Ουάσινγκτον για να αποτρέψει το χάος, αναφερόμενος στις προσπάθειες αποκαθήλωσης ανδριάντων και αγαλμάτων ιστορικών μορφών που για ορισμένους είναι ταυτισμένες με τον ρατσισμό, παρότι δεν έχουν προγραμματιστεί μεγάλες κινητοποιήσεις.

«Επρόκειτο να πάω στο Μπέντμινστερ, στο Νιου Τζέρζι, το Σαββατοκύριακο, αλλά αποφάσισα να μείνω στην Ουάσιγκτον για να εξασφαλίσω ότι θα επιβληθεί ο νόμος και η τάξη», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτηση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που προτιμά, πληκτρολογώντας τις λέξεις «νόμος» και «τάξη» με κεφαλαία γράμματα όπως συνηθίζει για έμφαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments