Lifestyle

Η είδηση της χρονιάς για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η είδηση της χρονιάς για τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Είναι κάτι που πολλοί θα περίμεναν.

Το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου έχει συνδεθεί με την “χρυσή” ελληνική τηλεόραση. Με εποχές όπου η τηλεθέαση τρέλαινε τα μηχανάκια της AGB. Τότε που δεν υπήρχε το web tv και οι σειρές του NETFLIX, που πλέον καθηλώνουν το κοινό. Όπως όλα δείχνουν μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ετοιμάζεται και πάλι να βάλει το κουστούμι του και να επιστρέψει σε ένα concept εξαιρετικά γνώριμο και αγαπημένο για τον ίδιο.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία και τον ήθελαν να αποτελεί μέρος του νέου Big Brother το οποίο θα παιχτεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επιβεβαιώνονται, όπως ακούστηκε και στην εκπομπή του OPEN “Έλα χαμογέλα”.  «O Ανδρέας Μικρούτσικος έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ και επιστρέφει στο Big Brother όχι σαν παρουσιαστής αλλά σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Το ελληνικό Big Brother θα ακολουθήσει το ιταλικό και το ισπανικό φορμάτ.

Σε κάθε live θα είναι κάτι σαν κριτική… μόνος του. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακριβώς. Θα είναι σαν μέντορας στις ειδικές αποστολές του ριάλιτι. Το νέο στοιχείο είναι πως θα υπάρχει ένα special room στο οποίο οι παίκτες θα έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Οικοδεσπότης σε αυτόν τον νέο χώρο θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος», αναφέρθηκε από την εκπομπή. Ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στο εν λόγω ριάλιτι, το οποίο ήταν και το πρώτο που γνώρισε η Ελλάδα 20 χρόνια πριν.

Να πούμε ότι πριν από λίγες ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή, πως ο πατέρας του είναι ένα πρόσωπο που λείπει από την τηλεόραση: “Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση. Θεωρώ ότι λείπει ο πατέρας μου, αν δεν του λείπει του ιδίου δε λείπει και στην τηλεόραση. Νομίζω ότι δεν του λείπει, νομίζω ότι χόρτασε. Ενδεχομένως να ήταν καλό να επιστρέψει, αν το ήθελε και αν ήταν ένας καλός ρόλος. Δε ξέρω και τι συζητήσεις έχουν γίνει.

Έγιναν συζητήσεις. Αν ήταν κάτι ωραίο και όμορφο που του κάνει βεβαίως να επιστρέψει. Θα μου φαινόταν πολύ ωραίο, φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και να το θελήσει πραγματικά.. Εγώ καταλαβαίνω το πώς νιώθει και το τι θέλει κάθε φορά και μένω σε αυτό. Ότι θέλει το κάνει, αυτή είναι η κατάσταση. Στο παρελθόν είχε κάποιες προτάσεις που δεν του έκαναν, αρκετές, και καλώς έπραξε. Τώρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια που τα σκέφτεται σοβαρά και αφορούν την τηλεόραση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δούμε πάλι στην τηλεόραση. Δε ξέρω λεπτομέρειες, δε ξέρω για τι ακριβώς πρόκειται”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments