Lifestyle

Ίνα Λαζοπούλου: Τι κάνει και με τι ασχολείται σήμερα

Ίνα Λαζοπούλου: Τι κάνει και με τι ασχολείται σήμερα
Ίνα Λαζοπούλου: Στη Θεσσαλονίκη ζει σήμερα μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες που έγραψαν ιστορία τη δεκαετία του 1990.

Η Ίνα Λαζοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι» του ΣΚΑΙ περιέγραψε το πώς μπήκε στον χώρο του θεάματος και γιατί αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Έχει υπάρξει μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, ενώ έχει επίσης κάνει και κάποια διαφημιστικά. Πάντως, χαραγμένες στο μυαλό πολλών θα μείνουν οι γυμνές φωτογραφίες που είχε κάνει, όπως για την PETA για τα δικαιώματα των ζώων, μια κίνηση στην οποία έχουν προβεί και πολλές άλλες γνωστές κυρίες του εξωτερικού. Επίσης, δεν γινόταν να μην σχολιάσει τον τίτλο του απόλυτου sex symbol που της δόθηκε όλα αυτά τα χρόνια. «Δεν νομίζω ότι ήμουν το sex symbol των 90΄s. Η Βάνα Μπάρμπα είναι αυτή. Για όλες το ίδιο έλεγαν».

Πέρασε από την πασαρέλα των πιο διάσημων ντεφιλέ του εξωτερικού

Η Ίνα Λαζοπούλου, τη δεκαετία του 1990, πέρασε από την πασαρέλα των πιο διάσημων ντεφιλέ του εξωτερικού, δοκιμάστηκε στην τηλεόραση αλλά και το τραγούδι, μα πλέον ακολουθεί έναν άλλο δρόμο στη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως δήλωσε η ίδια, σήμερα ζει στη συμπρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με το dog grooming. Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι» περιέγραψε και το πώς μπήκε στον χώρο του θεάματος και γιατί αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της.

Διατηρεί άριστες σχέσεις με την κόρη της

«Εξαρτημένοι από τη δημοσιότητα είναι αυτοί που το διάλεξαν. Εγώ δεν το είχα διαλέξει. Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν έγινε αυτό και επειδή δεν το διάλεξα εγώ έβγαλα αντίδραση. Δεν μου άρεσε το να μην έχω καθόλου privacy», τόνισε το πρώην μοντέλο που έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα. Επίσης, η κόρη της τραγουδίστριας είναι πλέον αρκετά μεγάλη και διατηρεί πολύ στενή σχέση με τη μητέρα της, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά στα social media.

Η Αλεξάνδρα μάλιστα, είναι το ίδιο γοητευτική και σέξι με τη διάσημη μαμά της, που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990. Η νεαρή είχε δηλώσει: «Η μαμά μου είπε, ”δυστυχώς η κόρη μου ασχολείται με το τραγούδι…” Ήταν επιφυλακτική στην αρχή, αλλά μετά χάρηκε… Εκείνη μου έκανε πλύση εγκεφάλου να φύγω να πάω στην Αμερική για σπουδές και θα πάω»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments