Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα”: Αποχώρηση από την εκπομπή της παρουσιάστριας

Σίσσυ Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα”: Αποχώρηση από την εκπομπή της παρουσιάστριας
Σίσσυ Χρηστίδου "Έλα Χαμογέλα": Ο δημοσιογράφος Τάσος Οικονόμου, αποχώρησε από την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής για να μετακομίσει στην ΕΡΤ.

Τα τελευταία χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” στο OPEN TV. Παρά την επιτυχία της εκπομπής, η γνωστή παρουσιάστρια έχασε έναν πολύτιμο συνεργάτη. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Τάσος Οικονόμου. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν ένας απλός συνεργάτης καθώς σαν αρχισυντάκτης και του TV Εθνος ήταν υπεύθυνος επικαιρότητας στην εκπομπή.

Όπως έγινε γνωστό ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Τάσου Οκονόμου είναι η ΕΡΤ. Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη φάση, θα αποχαιρετήσουμε τον Τάσο Οικονόμου. Ήταν μαζί μας όλη τη χρονιά, ήταν αρχισυντάκτης στο TV ΕΘΝΟΣ και φυσικά κάναμε εδώ όλη την επικαιρότητα όλη τη χρονιά. Αποχώρησε από εμάς και πήγε στην ΕΡΤ. Να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία σε αυτόν τον πολύτεκνο πατέρα που μας κράτησε συντροφιά και να του στείλουμε την αγάπη μας και τα φιλιά μας και να πετύχει τα όνειρά του. Ό,τι ονειρεύεται να το καταφέρει», Αξίζει να σημειωθεί ότι τη θέση του στην εκπομπή θα πάρει η η γνωστή δημοσιογράφος, Ειρήνη Αρβανίτη.

Το αντίο του Οικονόμου

Φυσικά και ο ίδιος ο δημοσιογράφος είπε το δικό του αντίο στο OPEN TV και το TV Έθνος. Συγκεκριμένα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε έναν μικρό απολογισμό της πορείας του. Αναλυτικά στο ποστ του έγραψε: Ήταν καλοκαίρι του ’18 όταν ο Kostas Kyriakopoulos με πήρε τηλέφωνο για να μου πει «τι κάνεις παλληκάρι μου» και με τα πολλά και με τα λίγα, με τούτα και με κείνα – που θα έλεγε και ο Spiros Serafeim – να φτιάξουμε πρώτα την ομάδα και κατόπιν το ethnos.gr, απ’το μηδέν. Μία διετία τόσο πυκνή, τόσο έντονη, που μόνο αξέχαστη μπορεί να μείνει.

Πραγματικά θα ήθελα να κάνω μένσιον όλους τους φίλους-ες που απέκτησα από τη συνύπαρξη με το OPEN TV αλλά και την εφημερίδα, φοβάμαι όμως μην ξεχάσω κάποιους. Να είστε όλοι καλά και ελπίζω να συνεργαστούμε ξανά. Όσο για την επαγγελματική οικογένεια του ethnos.gr, Νούλης Χατζηδημητρίου Aris Laoudis, Vasso Asmanidou Γιώργος Μαρής Spiros Serafeim Spiros Serafeim II AthanaSia Kouleta Xristina Tsatsaragou Γιάννης Πολίτης (Yiannis Politis) Maria-eleni Tsinou Άγγελος Γεραιουδάκης Michael Papadakos Atha Skotara Kostas Asimakopoulos Nikos Tzianidis Timoleon Fakalis John Skokas σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συνεργασία και τη συνύπαρξη. Ξέρω πώς κάναμε και ζήσαμε πολλά. Καλή συνέχεια, πάντα επιτυχίες και εις το επανιδείν.

Ήταν καλοκαίρι του '18 όταν ο Kostas Kyriakopoulos με πήρε τηλέφωνο για να μου πει «τι κάνεις παλληκάρι μου» και με τα…

Gepostet von Anastasios Economou am Samstag, 27. Juni 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments