Lifestyle

Γεωργία Βασιλειάδου: Όταν συναντήθηκε με θαυμαστή της [pic]

Γεωργία Βασιλειάδου: Όταν συναντήθηκε με θαυμαστή της [pic]
Γεωργία Βασιλειάδου: Μια από τις πιο αγαπημένες περσόνες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είναι αναμφισβήτητα η γνωστή ηθοποιός.

Ο Άρης Λουπάσης δημοσίευσε προσφάτως δύο φωτογραφίες με τη Γεωργία Βασιλειάδου να είναι η πρωταγωνίστρια των αναρτήσεων αυτών.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό, μέσα από τον οποίο συχνά με αναρτήσεις του μας ταξιδεύει στον χρόνο, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων Ελλήνων σταρ, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Τζένη Καρέζη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες περσόνες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του ο Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε φωτογραφίες της Γεωργίας Βασιλειάδου, όταν θαυμαστής της είχε «κερδίσει» μια συνάντηση μαζί της. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες περσόνες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι. Έτσι, γεύτηκε την απόλυτη επιτυχία, ενώ σταμάτησε την καριέρα της το 1975, όταν ακόμα βρισκόταν στο απόγειό της, λέγοντας χαρακτηριστικά για αυτήν την απόφασή της: «Θέλω να φύγω με ζήτω και όχι με γιούχα».

«Το γνωστό περιοδικό, Πρώτο, από την κυκλοφορία του τον Ιούνιο του 1960 και για μια δεκαετία θα μεσουρανήσει φιλοξενώντας εξώφυλλα, συνεντεύξεις και αφιερώματα από τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής με πολλά από τα τεύχη του να γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστα. Για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών θα δημιουργήσει πρωτότυπους διαγωνισμούς με κύριο εμπνευστή τον γνωστό δημοσιογράφο και κορυφαίο κοσμικογράφο της εποχής Δημήτρη Λιμπερόπουλο».

Και προσέθεσε: «Αριστερά (κέντρο), ο διοργανωτής Δημήτρης Λιμπερόπουλος με τον νεαρό τυχερό αναγνώστη Δημήτρη που επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά την αγαπημένη ηθοποιό Γεωργία Βασιλειάδου και τη νεαρή τυχερή αναγνώστρια Λίλα η οποία επιλέγει τον Ίκαρο Κανελλόπουλο (με τα γυαλιά), ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους κονφερασιέ της εποχής με γνωστές ραδιοφωνικές εκπομπές και ο πρώτος παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών της ελληνικής τηλεόρασης».

Η Γεωργία Βασιλειάδου ήθελε να μάθει τον λόγο που την επέλεξε

Η συνάντηση των δύο αναγνωστών με τους καλλιτέχνες έγινε στο Μαρούσι στο σπίτι της κόρης της ηθοποιού μιας και το δικό της ήταν υπό κατασκευή. Η Γεωργία Βασιλειάδου φορώντας κοντό σορτσάκι (ίσως πρώτη φορά σε φωτογραφία), ρώτησε τον μικρό θαυμαστή τον λόγο που επέλεξε την ίδια και όχι μια νεότερη και ομορφότερη ηθοποιό, με εκείνον ενθουσιασμένο και συγκινημένο να απαντά πως μέσα από τις ταινίες της μαζί με την οικογένεια του απολαμβάνει απίστευτες στιγμές χαράς και γέλιου.

Στη συνέχεια όλοι μαζί ευχαριστήθηκαν μια υπέροχη βόλτα με το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγεί ο σοφέρ της, με τους περαστικούς να την αναγνωρίζουν και να τους χαιρετούν. «Οι εκδηλώσεις θαυμασμού, αγάπης και λατρείας πολλές φορές σε καλλιτέχνες εκείνης της εποχής, υπήρξε πραγματικά κάτι το μοναδικό και το ασύλληπτο, αποτελώντας για τους ίδιους μια μεγάλη επιβράβευση των κόπων, των προσπαθειών και της κατάθεσης της ψυχής τους στο σανίδι και το πανί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments