Lifestyle

Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκε χθες με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη: Παντρεύτηκε χθες με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη
Λένα Δροσάκη: Με τον Αλέξανδρο Μπορδούμη παντρεύτηκαν χθες στα Βραχνέικα της Πάτρας. Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σύζυγό του στην Ελένη Μενεγάκη.

Σε στενό κύκλο έγινε ο γάμος της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στα Βραχνέικα στην Πάτρα. Το νέο το έβγαλε στη φόρα η κουμπάρα τους και δημοσιογράφος, Βένια Καραγιάννη, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί τον Αύγουστο.

O γάμος έγινε  σε μια όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία, την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Τον Μάιο το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει την αναγγελία του γάμου τους, χωρίς όμως λεπτομέρειες για το πότε και το πού. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε στο πόσο ερωτευμένος είναι με τη σύντροφό του, αλλά και στο παιδάκι τους που έρχεται τον Αύγουστο.

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης (16 Ιουλίου 1976) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν». Έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση μέσα από την σειρά ”Η συκοφαντία του αίματος”.

Ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις πετυχημένες σειρές Άκρως Οικογενειακόν, Κόκκινος Κύκλος, Το Κόκκινο Δωμάτιο και Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις σειρές Λούφα και παραλλαγή και Βέρα στο δεξί. Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε μέσα από την σειρά Έχω ένα μυστικό στον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ακολούθησαν οι πετυχημένες σειρές Η Ζωή της Άλλης και Κλεμμένα Όνειρα. Ένας από του πιο γνωστούς του ρόλους είναι αυτός του Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου στην σειρά Το σόι σου, ένας ρόλος που τον καθιέρωσε και αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό.

Λενα Δροσάκη

Αποφάσισε να γίνει ηθοποιός κάπου στο τέλος της περασμένης δεκαετίας. Έγινε με κάθε επισημότητα το 2011. Τότε που όλα μαράζωναν στη χώρα, εκείνη άνθιζε. Και το έκανε γνωρίζοντας και νιώθοντας κάθε φυσιολογικό φόβο.

Το 2015, μετά από σκάρτα 4 χρόνια στο χώρο, της απονεμήθηκε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Ήταν ίσως μια απόδειξη ότι καλώς επέλεξε αυτή την πορεία στη ζωή της.

Η Λένα Δροσάκη είναι ένα από τα αξιοπρόσεκτα κι αξιοπερίεργα πρόσωπα που μπορεί να συναντήσεις στη ζωή σου. Που νιώθεις ότι το ξέρεις πολύ περισσότερο καιρό από τον πραγματικό. Σου πλάθει μια αίσθηση ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες γέφυρες σύνδεσης ανάμεσα σας, γράφει για αυτήν το menshouse.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments