Διεθνή

Πακιστάν Καράτσι: Ένοπλη επίθεση στο Χρηματιστήριο – Πληροφορίες για νεκρούς

Πακιστάν Καράτσι: Ένοπλη επίθεση στο Χρηματιστήριο – Πληροφορίες για νεκρούς
Πακιστάν Καράτσι:- Συναγερμός έχει σημάνει στο Πακιστάν, ύστερα από ένοπλη επίθεση στο Χρηματιστήριο στο Καράτσι. Πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Πακιστάν, καθώς στο Καράτσι το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ένοπλη επίθεση στο Χρηματιστήριο. Σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας, από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους κάποια άτομα. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα και χειροβομβίδες εξαπέλυσαν επίθεση στο Χρηματιστήριο του Πακιστάν στο Καράτσι. Νεκροί έπεσαν και οι τέσσερις δράστες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για νεκρούς πολίτες.

«Τέσσερις δράστες σκοτώθηκαν, είχαν έρθει με ένα ασημί αυτοκίνητο Corolla», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Καράτσι, Γουλάμ Νάμπι Μέμον. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρχαν κι άλλοι επιτιθέμενοι οι οποίοι διαφεύγουν. Δεν είναι σαφές ποιος είναι ο αριθμός των εισβολέων που εμπλέκονται. Πληροφορίες του BBC αναφέρουν ότι ένας αριθμός ενόπλων έχει σκοτωθεί και ότι η επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι δράστες φέρεται να εξαπέλυσαν επίθεση με χειροβομβίδες στην κεντρική πύλη του Χρηματιστηρίου και στη συνέχεια να εισέβαλαν στο κτίριο όπου και άνοιξαν πυρ, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο Geo News. Σημειώνεται ότι το κτίριο του Χρηματιστηρίου βρίσκεται σε ζώνη υψηλής ασφαλείας, ενώ σε αυτό στεγάζονται και πολλές τράπεζες.  Σύμφωνα με τον διευθυντή του χρηματιστηρίου, Αμπίντ Αλί Χαμπίμπ, οι ένοπλοι μπήκαν στον χώρο από το πάρκινγκ και «άνοιξαν πυρ εναντίον πάντων».

Χαρακτηριστικές είναι οι πρώτες εικόνες από το σημείο που δείχνουν το εσωτερικό του Χρηματιστηρίου γεμάτο αίματα καθώς και ανθρώπους χωρίς στις αισθήσεις τους στο έδαφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments