Διεθνή

Τζόνσον κορωνοϊός: Έπεσε στο πάτωμα για να κάνει κάμψεις και να δείξει πόσο υγιής είναι [vid]

Τζόνσον κορωνοϊός: Έπεσε στο πάτωμα για να κάνει κάμψεις και να δείξει πόσο υγιής είναι [vid]
Τζόνσον κορωνοϊός: Ο Βρετανός πρωθυπουργός έπεσε στο πάτωμα του γραφείου του στη Ντάουνινγκ Στριτ για να κάνει κάμψεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επιλογή του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον να πέσει στο πάτωμα του γραφείου του και να κάνει κάμψεις προκειμένου να δείξει πόσο υγιής είναι.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έπεσε στο πάτωμα του γραφείου του στην Ντάουνινγκ Στριτ για να κάνει κάμψεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Mail, η οποία δημοσιεύτηκε την Κυριακή (28 Ιουνίου), ώστε να δείξει ότι είναι «γεμάτος ενέργεια», λίγους μήνες μετά τη νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω κορωνοϊού.

Είναι γνωστός για τα… ακροβατικά του

Με αυτόν τον τρόπο ο Βρετανός ηγέτης ήθελε να απαντήσει και να διαψεύσει τις φήμες ότι η υγεία του επιδεινώθηκε μετά την νοσηλεία του σε ΜΕΘ τον Απρίλιο μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό. «Είμαι τόσο ακμαίος όσο ένα μπουλντόγκ», είπε ο Τζόνσον. «Θέλετε να κάνω μερικές κάμψεις για να σας δείξω πόσο σε φόρμα είμαι;», ρώτησε ο πρωθυπουργός και ντυμένος με πουκάμισο και γραβάτα, έπεσε στο πάτωμα για να κάνει κάμψεις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, γνωστός για τα… ακροβατικά που έκανε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του υπέρ του Brexit και ως δήμαρχος του Λονδίνου, ο Βρετανός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τη συνέντευξη στη βρετανική ταμπλόιντ για να αποκαλύψει σχέδια δαπανών σε υποδομές για να βοηθήσει τη Βρετανία να «ανακάμψει» μετά το lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. «Η χώρα πρόκειται να ανακάμψει, και σίγουρα νιώθω γεμάτος ενέργεια. Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα», συμπλήρωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Οι κάμψεις του «έριξαν» το Twitter

Αυτή του η αθλητική δραστηριότητα έδωσε «τροφή» στους χρήστες του Twitter οι οποίοι αμέσως έσπευσαν να τον σχολιάσουν και να εκφράσουν τους δηκτικούς χαρακτηρισμούς τους εναντίον του. «Εύχομαι να μην βγάλει και τα ρούχα του… Σας παρακαλώ!», ήταν το tweet ενός χρήστη ενώ παρακάτω, ακολουθούν μερικά ακόμα:

«Καταστροφή» για το Ηνωμένο Βασίλειο ο κορωνοϊός 

Παράλληλα, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πως η κρίση του κορωνοϊού ήταν μια καταστροφή για το Ηνωμένο Βασίλειο, μα προσέθεσε ότι δεν είναι η ώρα για να διεξαχθεί έρευνα σχετικά με τα στραβοπατήματα. «Ήταν μια καταστροφή», δήλωσε ο Τζόνσον μιλώντας στον νέο ψηφιακό ραδιοσταθμό Times Radio. «Ας μην μασάμε τα λόγια μας, εννοώ πως αυτό ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης για τη χώρα και πως η χώρα πέρασε ένα βαθύ σοκ».

Ο ίδιος προσέθεσε ωστόσο, πως δεν έχει έρθει η ώρα για μια έρευνα σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης. Σχετικά με τον κορυφαίο σύμβουλό του Ντόμινικ Κάμινγκς, δήλωσε: «Ο Ντομ είναι εξαιρετικός». Στην ίδια συνέντευξη στον Times Radio, ο Τζόνσον δήλωσε ακόμη πως σχεδιάζει να διπλασιάσει τα σχέδιά του για αύξηση των δημόσιων επενδύσεων και υπογράμμισε πως μια επιστροφή στη λιτότητα θα ήταν λάθος την ώρα που η χώρα προσπαθεί να ανακάμψει από το πλήγμα του κορωνοϊού στην οικονομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments