Video

Ελίφ επεισόδιο 616: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 29/6 – Τρεις άνδρες απαγάγουν τη Λεϊλά

Ελίφ επεισόδιο 616: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 29/6 – Τρεις άνδρες απαγάγουν τη Λεϊλά
Ελίφ επεισόδιο 616: Η Λέιλα δεν αντέχει και αποφασίζει να πάει στον Γιουσούφ και τη Μελέκ να πει όλη την αλήθεια αλλά ένα απρόοπτο συμβάν τη σταματά.

Στο σημερινό (29 Ιουνίου) επεισόδιο της «Ελίφ», ο Γιουσούφ φεύγει από το κτήμα και η Αρζού ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει φύγει. Έτσι, πηγαίνει να τη βρει αλλά την εντοπίζει χωρίς τις αισθήσεις της στο δάσος.

Τη μεταφέρει πίσω στο κτήμα. Η Λέιλα δεν αντέχει και αποφασίζει να πάει στον Γιουσούφ και τη Μελέκ να πει την αλήθεια. Όταν φτάνει όμως, εκεί βλέπει τη Μελέκ στην αγκαλιά του Γιουσούφ να την παρηγορεί και εξαιτίας της ζήλιας της, αλλάζει γνώμη. Η Μελέκ νιώθει άσχημα και η οικογένεια της δίνει ηρεμιστικά χάπια αλλά εκείνη δεν θέλει να τα πάρει.

Η Ελίφ προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα της αλλά η Αρζού την εμποδίζει

Θέλει μόνο να ψάξει παντού για να βρει το παιδί της. Η Αλιγιέ ζητάει από τον Γιουσούφ να πάει ξανά στο σπίτι της Αρζού και του υπενθυμίζει τον σατανικό χαρακτήρα της. Ο Γιουσούφ της λέει πως ίσως η Αρζού να μην έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ελίφ γιατί πήγε σπίτι της το πρωί και δεν βρήκε τίποτα ύποπτο. Η Ελίφ προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα της αλλά η Αρζού την εμποδίζει.

Η Ελίφ της λέει πως θέλει να πάει στη μητέρα της. Η μία κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αρζού σταματάει να της φέρεται σαν να είναι η Τουγτσέ. Τρεις άνδρες απαγάγουν τη Λεϊλά. Αποδεικνύεται πως κινούνται με εντολές της Αρζού, η οποία υποψιάστηκε τη Λεϊλά και τη Σουλέ από την πρωινή τους επίσκεψη. Οι άνδρες πηγαίνουν τη Λεϊλά στο σπίτι της Αρζού και εκείνη απαιτεί να μάθει τι έκανε στο σπίτι της μαζί με τη φίλη της.

Η Λεϊλά στην αρχή λέει ψέματα όπως συνηθίζει αλλά στη συνέχεια ομολογεί την αλήθεια. Η Αρζού της λέει πως έχουν κοινά συμφέροντα και της προτείνει να συνεργαστούν. Αρχικά η Λεϊλά δεν θέλει να κάνει τίποτα για την Αρζού και η Αρζού της δίνει χρόνο να το σκεφθεί καλύτερα. Ζητάει από τη Λεϊλά να είναι κοντά στη Μελέκ και να την ενημερώνει για τις κινήσεις της. Η Ιντζί μοιράζει παντού φυλλάδια με τη φωτογραφία της Ελίφ.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments