Lifestyle

Άρης Μακρής: Αποχώρησε από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές»

Άρης Μακρής: Αποχώρησε από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές»
Άρης Μακρής: Ακόμα ένα πρόσωπο που αποφάσισε να αποχωρίσει από την παράσταση είναι και ο νεαρός τραγουδιστής.

Όπως όλα δείχνουν το καστ για την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν αποχωρήσεις αλλά και αντικαταστάσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρω1νού» ακόμα ένα πρόσωπο αποφάσισε να αποχαιρετήσει την παράσταση. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άρη Μακρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη που αποχώρησε ήταν η Βίκυ Κάβουρα και τη θέση της πήρε η Μελίνα Μακρή, λίγο αργότερα την ακολούθησε ο Ίαν Στρατής και τον ρόλο πήρε ο Άρης Μακρής.

Ποιος θα αντικαταστήσει όμως τώρα τον νεαρό τραγουδιστή; Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής ο Γιάννης Χατζηγεωργίου «έδωσε τα χέρια» με την παραγωγή και θα βρίσκεται στην παράσταση. Η Μαρία Ιωαννίδου που πρωταγωνιστεί στην παράσταση μίλησε στη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Άρη Μακρή. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Άρης Μακρής ήθελε… ένα εκατομμύριο! Δεν θέλουμε να είναι στην παράσταση. Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Ποιος είναι ο Άρης Μακρής

Ο Άρης Μακρής έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Στα 17 του μαζί με τους συμμαθητές του δημιούργησαν το συγκρότημα “S.A.G.G.A.”. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας. Με το συγκρότημα αυτό συμμετείχαν σε εκδηλώσεις και στη συνέχεια δήλωσαν συμμετοχή στο μαθητικό φεστιβάλ Schoolwave όπου και εμφανίστηκαν live στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Επίσης εμφανίστηκαν σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Τα πρώτα του βήματα

Το 2012 εμφανίστηκε σε μουσικές εκδηλώσεις της Αθήνας αλλά και της επαρχίας. Βρέθηκε στο μουσικό φεστιβάλ “Kazarma” που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα καθώς επίσης συμμετείχε στο πρόγραμμα του ροκ μουσικού χώρου “RED Club”. Το 2013 (συγκεκριμένα τον Απρίλιο) δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό μουσικών ταλέντων “Amita Motion Positive Group” όπου επιλέχθηκε από τους Playmen μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη και Βαγγέλη Κακουριώτη για τον σχηματισμό του group “Boys and Noise”.

Στον διαγωνισμό αυτόν ανακηρύχτηκαν νικητές τον Σεπτέμβριο του 2013 και υπέγραψαν συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία “Panik Records”. Συμμετείχαν στην ετήσια συναυλία “Amita Motion Energy Day” στο Ο.Α.Κ.Α καθώς και σε συναυλία της Panik Records στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα maxi single με τίτλο “Έχω εσένα” το οποίο μέσα σε λίγους μήνες έγινε χρυσό.

Η συνεργασία με μεγάλους καλλιτέχνες

Συμμετείχαν στο show “The ace of hearts tour” με τον Σάκη Ρουβά και συνεργάστηκαν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο. Στα βραβεία Mad VMA οι Boys and Noise ήταν υποψήφιοι σε δύο κατηγορίες, πρωτοεμφανιζόμενου και pop video clip, και βραβεύτηκαν και στις δύο.

Συμμετείχε με το γκρούπ στο πρόγραμμα του Fever μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Demy. Παράλληλα κυκλοφόρήσαν και το πρώτο ολοκληρωμένο album των Boys and Noise. Το συγκρότημα διαλύθηκε στις αρχές του 2016 και τα μέλη του συνέχισαν σόλο καριέρα.

Ο Άρης Μακρής σε συνέντευξη του στο παρελθόν είχε δηλώση: “Κράτησε το συγκρότημα τρία χρόνια θεωρήσαμε ότι έκανε ένα κύκλο, μικρό πολύ. Αλλά ο στόχος μας ήταν να το σταματήσουμε όταν ήμασταν στην κορυφή κι όχι όταν θα πέφταμε. Ήταν απόφαση κοινή, δεν εκβιάστηκε κάποιος”. Ο Άρης Μακρής ως σόλο τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει τα τραγούδια “Στάσου” (2016), “Τα σπασαμε” (2017), “Νάρκη” 2018, “Της Αγάπης Roller Coaster” (2019). Το Μάρτιο του 2020, συμμετέχει στο Just the 2 of Us στο Open, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Στο παιχνίδι αυτό είναι ζευγάρι μαζί με την Έρρικα Πρεζεράκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments