Lifestyle

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα ξαναβρήκε με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου [pic]

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα ξαναβρήκε με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου [pic]
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μετά από πολλές αναταραχές στη σχέση τους, φαίνεται πως επανασυνδέθηκαν η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου.

Με μια φωτογραφία στα social media η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανακοίνωσε την επανασύνδεση με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, μετά από μια μακρά περίοδο εντάσεων και οικογενειακών ταραχών.

Οι δύο αδερφές φαίνεται πως τα ξαναβρήκαν έχοντας φτιάξει τη σχέση τους, όπως δείχνει η φωτογραφία την οποία ανήρτησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram και πιο συγκεκριμένα, σε InstaStory στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Ενωμένες οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη

Στο στιγμιότυπο που χρησιμοποίησε απεικονίζονται η ίδια, η αδερφή της, Μάρθα, και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ενώ η Μαρία Ελένη γράφει χαρακτηριστικά: «Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις… Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του Ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά ΕΜΕΙΣ».

Μάλιστα, πριν από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε αναρτήσει μια σειρά από φωτογραφίες της με τη Μάρθα Κουτουμάνου όταν ήταν μικρές, μαζί με τη μητέρα τους, τη Ζωή Λάσκαρη.

Υπενθυμίζεται, ότι η αποκατάσταση των σχέσεών τους έρχεται μετά από τα εξώδικα και τη διαφωνία στα κληρονομικά που προηγήθηκαν. Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο, τον Ιούνιο του 2019 οι δύο αδερφές είχαν κόντρα για τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωή Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη και τον Δεκέμβριο είχαν επέμβει οι δικηγόροι τους, προσπαθώντας να βρουν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους.

Η κόντρα τους πριν από έναν χρόνο

«Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω. Προτιμώ να μιλάνε άλλοι τώρα και να πάθουν τρικλοποδιές άλλοι. Οι κατηγορίες είναι πολύ άσχημες, τα ψέματα είναι πάρα πολλά και υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα. Καλώς ή κακώς επειδή στην οικογένειά μου είμαστε δημόσια πρόσωπα, κάτι μικρό, που μπορεί σε μια άλλη οικογένεια να μείνει μεταξύ τους και να το ξέρουν 5 – 10 άνθρωποι, σε εμάς το μαθαίνει όλη η χώρα. Λάθος, γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε», είχε δηλώσει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στην πρωινή εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» πριν από δώδεκα μήνες περίπου.

Και είχε προσθέσει: «Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα, δεν αρνούμαι τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει. αλλά ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν όλα, θα τα πω την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν θα κάνω δικαστήριο για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όλοι αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε διάφορα. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, γιατί είναι χωρισμένα μισά – μισά. Τα υπόλοιπα θα φανούν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments