Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [30/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [30/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [30/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [30/06/2020].

Κριός

Ξέρεις σε ποια σημεία είστε άκαμπτοι και ανελαστικοί, με τον εραστή σου. Ωστόσο θα βγείτε κερδισμένοι, αν δείξετε περισσότερη ευελιξία και διάθεση συνεργασίας. Μπορεί να είναι έγκυροι οι λόγοι που είσαι ανελαστική. Το ίδιο λογικές όμως, είναι και οι απόψεις του αγαπημένου σου….κάτι που εσύ αγνοείς. Για αυτό χαλάρωσε, άνοιξε το μυαλό σου και δες τι συμβαίνει.

Ταύρος

Αξιολόγησε ή φρόντισε να επανεκτιμήσεις τις προτεραιότητές σου σήμερα. Αν αντιμετωπίζεις τελευταία κάποια ζητήματα στη σχέση σου, τότε θα έχεις την ευκαιρία να τα διορθώσεις. Δώσε στα ερωτικά σου, το καταφύγιο που χρειάζονται. Η σύνδεση ή η επανασύνδεση με το άτομο που ζεσταίνει και χαροποιεί τη ζωή σου, θα είναι αναζωογονητική. Υπάρχουν παθιασμένες αναζητήσεις, αν τις θεωρήσεις πιο σημαντικές.

Δίδυμοι

Αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις για ν’ ανεβάσεις τη διάθεση του αγαπημένου σου. Ίσως η καλύτερη επιλογή θα ήταν να του δώσεις λίγο χώρο… Να γνωρίζεις, πως αν λειτουργείς αρνητικά στη σχέση σου πάντα θα δημιουργούνται προβλήματα…. ενώ η θετική συμπεριφορά θα παρακάμπτει πιο εύκολα οποιοδήποτε ζήτημα. Είναι στο χέρι σου να διατηρήσεις τις αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σου σ’ ένα πλαίσιο αισιοδοξίας και χαλάρωσης.

Καρκίνος

Έχεις την ευχέρεια να επιλέξεις πού θα εστιάσεις με όλο σου το πάθος. Γι’ αυτό επέλεξε με προσοχή να επικεντρωθείς σ’ αυτό που σε κάνει να νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία. Μπορεί επίσης κάποια ζητήματα που παρελθόντος, να σου δημιουργούν κι αυτά μια αίσθηση άνεσης. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση πρέπει να γνωρίζεις πώς να δημιουργείς άνετο κλίμα στη σχέση σου. Για να προσφέρεις περισσότερη αγάπη και στοργή στο δεσμό σου, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Λέων

Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα να γνωρίζεις τις τρέχουσες καταστάσεις της ερωτικής σου ζωής. Κι αυτό σημαίνει να κοιτάς πέρα από το προφανές. Μην συμμορφωθείς με την ρουτίνα που επικρατεί σήμερα…. γιατί θα συνεχιστεί για πάντα. Μπορείς όμως να την εξαφανίσεις, αν αφήσεις ελεύθερη την παθιασμένη φαντασία σου. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το κάνει….σίγουρα είσαι εσύ!

Παρθένος

Η λίστα με αυτά που θέλεις να βελτιώσεις στα ερωτικά σου, θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Πάντα θα υπάρχει κάτι κρυμμένο στις σκιές… γι’ αυτό πρέπει να λειτουργείς θετικά και με αισιοδοξία. Α υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης, θα φέρεις άφθονη θετική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή, και θα σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι.

Ζυγός

Θα κοιτάξεις την πορεία της σχέσης σου, και θα αναρωτηθείς πώς έφτασες εδώ που είσαι, δεδομένου του πώς ήταν τα πράγματα εδώ και πολύ καιρό. Αλλά η ιστορία της ερωτικής σου ζωής, είναι μια ιστορία που τη γράφεις εσύ… και μόνο εσύ έχεις τον έλεγχο! Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις πιο συναρπαστική τη σχέση σου, τότε σκέψου τι πρέπει να εμπλακεί στο επόμενο κεφάλαιο. Το πεπρωμένο της ερωτικής σου ζωής είναι πραγματικά στα χέρια σου, τώρα και πάντα.

Σκορπιός

Ο αγαπημένος σου μπορεί να μην σου δείχνει την ευγνωμοσύνη ή την εκτίμησή του, με τους τρόπους που επιθυμείς. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι η προσπάθεια που κάνεις για να τον υποστηρίξεις δεν είναι ευπρόσδεκτη. Αν επιλέξεις να απομακρυνθείς από αυτόν που αγαπάς, τότε κάντο για να μπορέσεις να φορτίσεις τις συναισθηματικές σου μπαταρίες. Η φροντίδα απέναντι στον εαυτό σου, θα βοηθήσει τη σχέση σου να ακμάσει.

Τοξότης

Αυτή είναι η στιγμή για να βάλεις σε σειρά τις προτεραιότητές σου! Επειδή μ’ αυτό τον τρόπο, θα ωφεληθεί ιδιαίτερα η ερωτική σου ζωή. Αν τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σου θέματα απαιτούσαν μέχρι πρόσφατα πολύ από το χρόνο σου, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως ο αγαπημένος σου και η σχέση σου, πρέπει να έχουν προτεραιότητα. Η ευτυχία που μπορείς να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή τώρα, παρεμποδίζεται μόνο από τους ψυχικούς περιορισμούς που δημιουργείς.

Αιγόκερως

Για να ανάψει η σπίθα στη σχέση σου, δε χρειάζονται δραματικές αλλαγές…ούτε είσαι υποχρεωμένη να πας με τα «νερά» του εραστή σου για να διατηρήσεις τη γαλήνη στο δεσμό σου. Κοίταξε προσεκτικά και με ειλικρίνεια τον τρόπο που θα μπορέσεις ν’ αλλάξεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στον έρωτα, το ρομαντισμό και την οικειότητα. Στην πραγματικότητα…χρειάζεται να εξελιχθείς!

Υδροχόος

Δεν θα είναι το παλιρροϊκό κύμα αλλαγών, αυτό που θα συντρίψει την ερωτική σου ζωή! Όμως πολύ εύκολα ένα απαλό αεράκι στη σχέση σου, μπορεί να μετατραπεί σε θύελλα. Γνωρίζεις καλά πόσο λαχταράς να αγκαλιάσεις μια νέα ερωτική πραγματικότητα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορείς να περιμένεις να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα. Όμως θα βγεις περισσότερο κερδισμένη, αν προσπαθήσεις να τον ανακαλύψεις μόνη σου. Η ανάληψη πρωτοβουλιών στα ερωτικά σου, θα είναι ο καταλύτης για τη δημιουργία μια παθιασμένης κατάστασης.

Ιχθύες

Πιστεύεις πως έχεις τους λόγους σου που είσαι προσεκτική απέναντι στις αλλαγές της ερωτικής σου ζωή. Όμως εμφανίζεται ένα πιο βαθύ επίπεδο ειλικρίνειας ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, που σας κάνει να νιώθετε άβολα. Τίποτα όμως δε σ’ εμποδίζει να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρείτε τρόπους για να κάνετε πιο ανάλαφρη και χαρούμενη τη σχέση σας. Αν ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας, πως και οι δύο σκέφτεστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλο, τότε το πάθος θα θεριέψει και θα σας αγκαλιάσει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments