Αθλητισμός

Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Το ρεκόρ του Λάζαρου δεν φέρνει ανανέωση συμβολαίου

Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Το ρεκόρ του Λάζαρου δεν φέρνει ανανέωση συμβολαίου
Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Ο Λάζαρος έκανε κάτι που μόνο ο Τάσος Μητρόπουλος έχει πετύχει, αλλά αυτό δεν του έχει εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει κερδίσει το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο μοναδικός άλλος που έχει καταφέρει το ίδιο είναι ο θρυλικός Τάσος Μητρόπουλος. Μάλιστα, ο Λάζαρος έχει να περηφανεύεται ότι έχει παίξει και στις 4 μεγαλύτερες ομάδας στην Ελλάδα, τις τρεις προαναφερόμενες και τον ΠΑΟΚ.

Όπως, όμως, σημειώνει το «Φως των Σπορ», μεγαλύτερη ευτυχία για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή θα υπήρχε εάν μπορούσε να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο με τον νέο τραυματισμό έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει στα play off τη δυνατότητα ανανέωσης. O Λάζαρος είναι πλέον στα 33 του, ενώ φέτος πρόλαβε να κάνει μόλις 5 εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι τραυματισμοί σε αυτό το στάδιο της καριέρας του αποδεικνύονται καθοριστικοί για το αν θα μείνει στο λιμάνι, καθώς οι πιθανότητες είναι συντριπτικά απέναντι σε αυτό το σενάριο.

Βέβαια, η ποιότητα του Λάζαρου είναι αδιαπραγμάτευτη. Αν τελικά αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει σοβαρές προτάσεις, έστω κι από μικρότερου βεληνεκούς ομάδες από ό, τι ο Ολυμπιακός. Άλλωστε, παίκτης που έχει 35 συμμετοχές στην Εθνική (με ένα γκολ), καριέρα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας, σπουδαία εμπειρία από την Ιταλία με τις φανέλες των Μπολόνια, Βερόνα και Σαμπντόρια δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητος στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Κοιτάει για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Εν τω μεταξύ, η αναζήτηση του βασικού αριστερού μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός συνεχίζεται. Μάλιστα, το σημερινό Sportime αναφέρει ότι «ο Κώστας Τσιμίκας είναι από τους παίκτες που θα πουληθούν και οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες έχουν εστιάσει σε μία πολύ καλή περίπτωση από την Ιβηρική χερσόνησο. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι συστάσεις πολύ καλές. Πάντως στο κόλπο είναι αρκετά ονόματα, όπως και μία περίπτωση από την Αγγλία».

Η εφημερίδα δεν δίνει άλλες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει καλή σχέση με την αγορά στις χώρες της Ιβηρικής. Όσον αφορά αυτήν της Αγγλίας, σίγουρα έχει λιγότερη διεισδυτικότητα, αλλά δεν παύει η συμμετοχή του στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις να αποτελεί κράχτη για πολλούς ποδοσφαιριστές που θέλουν είτε να απογειώσουν την καριέρα τους ή να την επαναφέρουν στο top επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments