Ελλάδα

H πιο αγαπημένη εκπομπή έρχεται στο OPEN

H πιο αγαπημένη εκπομπή έρχεται στο OPEN
OPEN εκπομπή: Έρχεται ξανά στην οθόνη μία από της πιο αγαπημένες και μακροχρόνιες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Το νέο πρόγραμμα του OPEN αναμένεται να «χτυπήσει» δυνατά τον ανταγωνισμό, καθώς πολλές νέες παραγωγές -και οι περισσότερες με την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη- θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Έρχεται το «Πάμε Πακέτο»

Mεταξύ αυτών και το «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη αμέσως μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA. Αν και το «Πακέτο» ήταν να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο, η υγειονομική κρίση έβαλε φρένο στην παραγωγή, με την παρουσιάστρια να ετοιμάζεται για την επιστροφή της με την έναρξη της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία της Χατζηβασιλείου με τον Νίκο Κοκλώνη για το OPEN προέβλεπε μεν την επιστροφή του «Πάμε Πακέτο» αλλά όχι χωρίς τη συμμετοχή της στο J2US.

Πάμε Πακέτο

Πάμε Πακέτο είναι μία ελληνική τηλεοπτική εκπομπή reality που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV από τις 15 Φεβρουαρίου του 2006 μέχρι τις 29 Ιουνίου του 2019. Την εκπομπή δημιούργησε και παρουσίασε η δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Το concept της εκπομπής είναι η αποστολή ενός πακέτου από ένα πρόσωπο προς ένα άλλο με σκοπό την μεταξύ τους συνάντηση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που δέχεται ένα πακέτο θέλει να έρθει σε επαφή με τον άγνωστο, μέχρι εκείνη τη στιγμή παραλήπτη, πηγαίνει στο πλατό της εκπομπής όπου συναντά τον αποστολέα με τον οποίο τους συνδέει κάποια σχέση από το παρελθόν. Η εκπομπή προβαλλόταν σε εβδομαδιαία βάση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV για 14 τηλεοπτικές σεζόν. Η προβολή της εκπομπής γινόταν στην prime time ζώνη του σταθμού.

Η δομή

Το Πάμε Πακέτο φέρει κοινά στοιχεία με την αμερικάνικη εκπομπή The package. Σύμφωνα με αυτή, στην εκπομπή μπορεί να λάβει μέρος ο οποιοσδήποτε τηλεθεατής που επιθυμεί να έρθει σε επαφή με ένα δικό του πρόσωπο, με το οποίο ωστόσο έχει χάσει επαφή. Η εκπομπή λοιπόν αναλαμβάνει το ρόλο της αναζήτησης του προσώπου αυτού με σκοπό να το φέρει στο πλατό της εκπομπής. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο μερών, του αποστολέα και του παραλήπτη, είναι συνήθως οικογενειακές, κοινωνικές ή φιλικές.

Ο ταχυδρόμος της εκπομπής, έχοντας τα στοιχεία σχετικά με την τοποθεσία διαμονής του παραλήπτη τον βρίσκει και του παραδίδει ένα κλειδί. Το κλειδί αυτό ανοίγει ένα πακέτο που βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής. Αν το πρόσωπο που παραλάβει το κλειδί επιθυμεί να έρθει στη εκπομπή έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει το πακέτο. Μέσα σε αυτό βρίσκει ένα αντικείμενο που ανήκει στον αποστολέα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δε γνωρίζει. Με την παρουσία του παραλήπτη στην εκπομπή οι δύο πλευρές έρχονται ξανά σε επαφή μετά από καιρό. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή ο παραλήπτης δε δεχτεί να έρθει στο πλατό, δεν μπορεί να μάθει ποιο είναι το πρόσωπο που τον αναζητά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments