Nέα της αγοράς

Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Πώς με εμπιστεύτηκε ο Καρέρα

Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Πώς με εμπιστεύτηκε ο Καρέρα
Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Ο 20χρονος επιθετικός της ΑΕΚ μιλάει για το πρώτο ντέρμπι της καριέρας του.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας πήρε το βάπτισμα του πυρός στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος επιθετικός, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, εξηγεί πώς κατάφερε από την Κ19 να βρεθεί στην πρώτη ομάδα και πώς ένοιωσε όταν ο Καρέρα τον έριξε στη μάχη με τον Ολυμπιακό. Μιλάει ακόμα για το αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τον τελικό του κυπέλλου και το μεγάλο του όνειρο.

Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Θεοδόση Μαχαίρα στον ΟΠΑΠ:

  • To βάπτισμα του πυρός: “Ήταν μαι πάρα πολύ ωραία στιγμή. Ένα όνειρο για κάθε παιδί ένα τέτοιο παιχνίδι, να μπαίνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ευχαριστώ τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε, θα συνεχίσω να δουλεύω.
  • Από την Κ19 στην πρώτη ομάδα: “Σίγουρα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά γιατί χωρίς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αγωνίστηκα στα παιχνίδια της Κ19, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, με είδε ο κόουτς, με έφερε στην πρώτη ομάδα και κατάφερα να παίξω”.
  • Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι έλειπαν επτά βασικοί μας παίκτες. Σίγουρα σε μια ομάδα που της λείπουν τόσοι πολλοί δεν μπορεί να έχει την ίδια απόδοση με άλλα αντίστοιχα παιχνίδια. Θα κοιτάξουμε τον τελικό του Κυπέλλου να πάρουμε τη ρεβάνς”.
  • Η αποψινή μάχη με τον ΠΑΟΚ: “Σίγουρα έχουμε την ποιότητα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αν το κερδίσουμε θα πάρουμε και τη δεύτερη θέση. Θα είναι διαφορετικό γιατί θα έχουμε όλην την ομάδα έτοιμη”.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments