Πολιτική

Αυτός είναι ο βουλευτής με τα υψηλά αντισώματα στον κορωνοϊό [pic]

Αυτός είναι ο βουλευτής με τα υψηλά αντισώματα στον κορωνοϊό [pic]
Ο συγκεκριμένος πολιτικός και μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου φαίνεται πως πέρασε τον κορωνοϊό χωρίς καν να το καταλάβει.

Έλληνας βουλευτής φαίνεται πως μολύνθηκε από τον κορωνοϊό αλλά δεν εμφάνισε ποτέ συμπτώματα και για αυτό δεν μπόρεσε να αντιληφθεί πως μολύνθηκε από τον φονικό ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newpost, πρόκειται για τον Ανδρέα Πουλά, βουλευτή που νόσησε από τον κορωνοϊό χωρίς να το αντιληφθεί καθώς εντοπίστηκε με υψηλό ποσοστό αντισωμάτων. Ο Ανδρέας Πουλάς είναι Έλληνας νεφρολόγος και βουλευτής, ο οποίος σπούδασε ιατρική. Από το 2011 έως το 2014 ήταν αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου.

Ο έλεγχος έγινε από υγειονομικό κλιμάκιο σε βουλευτές και εργαζόμενους της Βουλής

Εξελέγη βουλευτής Αργολίδας με το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές του 2019 και στις 17 Ιουλίου του 2019 ορίστηκε τομεάρχης Υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Σημειώνεται πως από τις 22 Ιουνίου του 2020 έως και τις 26 Ιουνίου του 2020, κλιμάκιο της 1ης ΥΠΕ σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Υγειονομικής Κάλυψης διεξήγαγε στη Βουλή έλεγχο αντισωμάτων για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2.

Ύστερα λοιπόν, από τον προβλεπόμενο έλεγχο που υγειονομικό κλιμάκιο έκανε σε βουλευτές και εργαζόμενους της Βουλής, εντοπίστηκαν στον κο Πουλά υψηλά ποσοστά αντισωμάτων. Έτσι, πέρασε χωρίς συμπτώματα τη νόσο και πλέον έχει αποκτήσει ισχυρά αντισώματα. Να σημειωθεί πως στη διαδικασία συμμετείχαν περισσότερα από 1.500 άτομα, από τα οποία οκτώ βρέθηκαν να έχουν αναπτύξει αντισώματα και είναι αυτοί που έχουν ήδη ενημερωθεί προσωπικά.

Η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης του ΕΟΔΥ για τον νέο κορωνοϊό

«Για την Τρίτη (30 Ιουνίου) ανακοινώνουμε 20 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3409, εκ των οποίων το 54.9% άνδρες αφορά άνδρες. 766 (22.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1900 (55.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 3 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 118 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Τέλος, έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και 192 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments