Video

Ελένη Μενεγάκη: Με δάκρυα στα μάτια στην τελευταία εκπομπή της

Ελένη Μενεγάκη: Με δάκρυα στα μάτια στην τελευταία εκπομπή της
Ελένη Μενεγάκη: Ύστερα από σχεδόν τρεις δεκαετίες, η Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό εμφανώς συγκινημένη.

Την τελευταία της εκπομπή έκανε σήμερα (1 Ιουλίου) Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη η οποία δυσκολευόταν ακόμα και να μιλήσει στην έναρξη της παρουσίασης.

Η ημέρα της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη έφτασε λοιπόν, και στην έναρξή της είδαμε την παρουσιάστρια να βγαίνει ζωντανά συγκινημένη από το καμαρίνι της. Αμέσως μετά παρακολουθήσαμε ένα αφιερωματικό βίντεο με στιγμές από την πορεία της Ελένης Μενεγάκη στα 15 χρόνια που βρίσκεται στον Alpha.

Η Ελένη Μενεγάκη βουρκωμένη δεν μπορούσε κυριολεκτικά να μιλήσει

Τη στιγμή εκείνη η κάμερα μπήκε στο πλατό, και είδαμε την Ελένη Μενεγάκη βουρκωμένη να μην μπορεί κυριολεκτικά να μιλήσει, ενώ η ίδια έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα τρία κανάλια που δούλεψε όλα αυτά τα 30 χρόνια, το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha.

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου».

Και συνέχισε: «Και να ξανανοίξει μετά, θα είναι κάτι άλλο. Δεν μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους».

Η καριέρα της Ελένης Μενεγάκη

Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημμένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι σήμερα, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ έχει εμφανιστεί ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments