Video

Μαρία Καλάβρια: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε ανοιχτά για την πρώην σχέση του

Μαρία Καλάβρια: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε ανοιχτά για την πρώην σχέση του
Μαρία Καλάβρια: Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στην πρώην σχέση του αλλά και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης (30 Ιουνίου) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στην πετυχημένη βραδινή εκπομπή του Alpha, το γνωστό μοντέλο μίλησε για όλα τα θέματα για τα οποία ρωτήθηκε και ήταν πολλά. Έτσι, στη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρώην σχέση του με τη Μαρία Καλάβρια, για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και για τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για εκείνον.

«Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι alert για τη Μαρία Καλάβρια»

«Δεν είναι εύκολο να συνυπάρχουμε επαγγελματικά αλλά ποτέ δεν επέλεγα τον εύκολο δρόμο. Τη Μαρία δεν θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Οπότε προσπαθώ να κάνω το ακατόρθωτο», τόνισε εξηγώντας ότι ίσως αιτία του χωρισμού του ήταν η δημιουργία οικογένειας. «Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι alert για τη Μαρία Καλάβρια. Ενδιαφέρομαι ακόμα πολύ».

«Η Μαρία έχει ολοκληρώσει την οικογένειά της, δεν θα ήθελα να τη βάλω σε μια περιπέτεια να το κάνει για εμένα. Ο χωρισμός, χωρίς να παύουν να υπάρχουν συναισθήματα, ήταν η καλύτερη εξέλιξη στη σχέση μου με τη Μαρία. Αν θέλει να κάνει οικογένεια μαζί μου, πρέπει να το πει».

Συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον παππού του

Επίσης, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα οικογενειακά με τον δημοφιλή επιχειρηματία να μιλά για τον παππού του, όντας εμφανώς συγκινημένος. «Ο παππούς μου με έμαθε να είμαι ευγενής. Είναι το καλύτερο δώρο που μου έκανε». Αυτή ήταν η ατάκα που του έφερε έναν κόμπο στον λαιμό αλλά και δάκρυα μιλώντας στα «Μεσάνυχτα». Μάλιστα, ο παππούς του ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που τον έχει κάνει τατουάζ.

Οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και, όπως είπε, αναζήτησε το ανδρικό πρότυπο στον παππού του. «Λόγω του χωρισμού των γονιών μου πήρα γρήγορα τη ζωή στα χέρια μου. Το πατρικό πρότυπο το βρήκα στον παππού μου», ξεκαθάρισε το μοντέλο αναφέροντας πως τον διαμόρφωσαν άλλοι άνθρωποι, όπως ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών και ο πνευματικός του.

Πώς βλέπει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη;

«Οι γονείς  μου μού έμαθαν να αγαπώ τη δουλειά. Δουλεύω από πολύ μικρός. Έχω ζήσει έντονη ζωή. Άπειρα ξενύχτια. Είμαι τυχερός γιατί δεν έμπλεξα με καμία ουσία, είμαι άνθρωπος που δεν πίνω». Μάλιστα, μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. «Η Ελένη με βρήκε όταν πήγα για συνέντευξη στην εκπομπή της. Μάλλον της έκανα. Ήμουν τρεις χρονιές μαζί της, κάναμε ένα κενό και μετά ξαναήμουν. Τρομερό σχολείο».

Και προσέθεσε: «Σαν παιδί μου κόπηκαν καν πολύ τα φτερά. Κόπηκε ο αυθορμητισμός μου γιατί η Ελένη είναι τρομερά επαγγελματίας. Αυτό που έχει κάνει δεν είναι τυχαίο, είναι σκληρή δουλειά, είναι όλα μελετημένα. Είναι μάθημα για πανεπιστήμιο. Ήταν η ανώριμη πλευρά της τηλεοπτικής μου προβολής. Τα μαθήματα τα πήρα στον έναν χρόνο κενό από την Ελένη. Πήρα πάρα πολλά πράγματα από την Ελένη που είμαι ευγνώμων. Δεν με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση, δεν μίλησε ποτέ για την προσωπική μου ζωή, ό,τι και να ήθελα ήταν εκεί».

Γιατί ενοχλήθηκε με τη Φαίη Σκορδά;

Τέλος, αναφορικά με τη Φαίη Σκορδά σχολίασε το εξής: «Μπήκε στη διαδικασία να με πει άνανδρο για μια δήλωση που δεν έχω δώσει ποτέ για τη σχέση μου με την Ελισάβετ Σπανού και είπε ότι φέρθηκα άνανδρα, που εγώ σέβομαι τις γυναίκες. Σε μία συνέντευξη της είπα ότι αυτό δεν μου άρεσε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments