Διεθνή

Αγγλία κορωνοϊός: Εργαζόμενοι σε μπαρ φορούν στολές μελισσοκόμων για να υποδεχτούν τους πελάτες [pic]

Αγγλία κορωνοϊός: Εργαζόμενοι σε μπαρ φορούν στολές μελισσοκόμων για να υποδεχτούν τους πελάτες [pic]
Αγγλία κορωνοϊός: Η φόρμα μελισσοκόμου μπορεί να φαίνεται λίγο ανορθόδοξος τρόπος, είναι όμως βέβαιο ότι οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια θα είναι ασφαλείς.

Με ένα ανατρεπτικό αλλά συνάμα ασφαλή τρόπο υποδέχονται τους δεκάδες θαμώνες τους οι εργαζόμενοι αυτού του μπαρ στο Λονδίνο, όσο ελλοχεύει ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η φόρμα μελισσοκόμου μπορεί να φαίνεται λίγο ανορθόδοξος τρόπος, είναι όμως βέβαιο ότι οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια θα είναι ασφαλείς, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου, στον οποίο ανήκει το μπαρ. Εξάλλου, η επαναλειτουργία των εστιατορίων και καφέ στο πλαίσιο της άρσης των περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ στο Λονδίνο βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Με στολές μελισσοκόμων θα εξυπηρετούν τους πελάτες

Το προσωπικό του «Mr. Fogg’s House of Botanicals» θα φοράει στολές μελισσοκόμων για να εξυπηρετεί τους πελάτες. Το μπαρ είναι γνωστό για τα κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη βοτανική, αλλά και την εξωτική του διακόσμηση, προς τιμήν του ομώνυμου μπαρ του, Φιλέα Φογκ, από το μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Όταν ανοίξουμε ξανά τους 11 χώρους μας, είναι κορυφαία μας προτεραιότητα να δημιουργήσουμε ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες και το προσωπικό μας, αλλά φυσικά θα διασφαλίσουμε ότι θα το κάνουμε με το αληθινό στυλ της Inception Group», αναφέρεται σε ανάρτηση στον ιστότοπο του Inception Group.

Πάνω από 500.000 οι νεκροί σε όλο τον κόσμο

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει προκαλέσει τουλάχιστον 506.818 θανάτους παγκοσμίως από τότε που η Κίνα ανακοίνωσε επισήμως την εμφάνιση της ασθένειας τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, που βασίζεται σε επίσημες πηγές. Περισσότερα από 10.372.230 κρούσματα του κορωνοϊού έχουν διαγνωστεί επισήμως σε 196 χώρες και εδάφη από την έναρξη της επιδημίας. Τουλάχιστον 5.207.900 άνθρωποι θεωρείται ότι έχουν αποθεραπευτεί.

Ο αριθμός αυτός των διαγνωσμένων κρουσμάτων δεν αντανακλά παρά ένα κλάσμα του πραγματικού αριθμού των μολύνσεων. Ορισμένες χώρες κάνουν διαγνωστικά τεστ μόνο στα βαριά περιστατικά, άλλες χρησιμοποιούν τα τεστ κατά προτεραιότητα για την ιχνηλάτηση, ενώ ένας αριθμός φτωχών χωρών διαθέτει περιορισμένες δυνατότητες ανίχνευσης. Οι ΗΠΑ, που κατέγραψαν τον πρώτο τους θάνατο από κορωνοϊό στις αρχές Φεβρουαρίου, είναι η πλέον πληγείσα χώρα τόσο σε αριθμό νεκρών όσο και κρουσμάτων, με 126.512 θανάτους και 2.612.259 κρούσματα, αν και τουλάχιστον 705.203 άνθρωποι έχουν αποθεραπευτεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments